Bucureștenii de la trupa Orkid au lansat videoclipul pentru single-ul Little Wonder. Artiștii au postat clipul pe rețelele de socializare însoțit de următorul mesaj.

Trupa Orkid a lansat videoclipul pentru single-ul Little Wonder 

Bucureștenii de la trupa Orkid au lansat videoclipul pentru single-ul Little Wonder. Artiștii au postat clipul pe rețelele de socializare însoțit de următorul mesaj.

ORKID, trioul de shoegazeri nervoși din București, își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues. Pentru ei este definitorie afecțiunea și respectul pentru balene, orci și tot felul de alte bestii marine, teresetre și extraterestre.

Având infleunțe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat primul lor LP – Standing Still in the Dark – în octombrie 2016, urmat de single-ul Beasts Apart în decembrie 2017, apoi de EP-ul (soundtrack) Suruaika în aprilie 2018 și în sfârșit single-ul Daily Extinction prima colaborare cu Adrian Despot ca producător, la VdV Music Studio.

Bilete Event – Orkid + Gunshee + Coven Clash live @ Control 02.10

EP-ul Deraiat este primul lor material în limba română și produsul care cimentează relația pe care trio–ul o are cu Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase și VdV Music Studio, Orkid găsindu-și mood-ul și sound-ul ideal în această formulă de studio. Alături de cei doi, Orkid va lansa al 4-lea material discografic, LP-ul In the Light We Are Safe.

În cei 5 ani de existență au susținut peste 100 de concerte, au cântat în deschiderea unor formații care le-au marcat existența încă de mici: Mogwai (Scoția), Death in Vegas (Anglia), Mono (Japonia), The Underground Youth (Anglia), dar și a celor mai populare formații autohtone – Vița de Vie, Șuie Paparude, Coma, Emil etc. Au apărut într-un show televizat la TVR1 – Starea Nației, 2019 – și în zeci de emisiuni radio – Radio Guerrilla, Tananana, Gold FM, Rock FM etc.Pentru că doi dintre orci vin din zona producțiilor vizuale, Vlad este de formare scenarist și regizor de film, iar Radu este animator și artist grafic, Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.

Orkid sunt:

  • Vlad Ilicevici: chitare, synthuri, voce
  • Radu Pop: percuție, synthuri
  • Mihnea Dumitrescu: bass
Support

Support Us Here!

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com