Tom Hanks este alături de un câine simpatic și un robot de treabă în trailerul filmului Finch

Tom Hanks este alături de un câine simpatic și un robot de treabă în trailerul filmului Finch

Dacă ar fi să alegi trei elemente pentru a le combina într-un film care emană energie pură și pozitivă, nu ai da greși cu acest trio: un cațel simpatic, un robot de treabă și minunatul actor Tom Hamks. Dacă această combinație te ajută să rămâi la suprafață, vei dori să arunci un ochi pe trailerul filmului Finch – o creație de aventură, adusă de regizorul Amblin și Games of Thrones, Miguel Sapochnik.

Huge GAMES Discounts

Acțiunea are loc într-un viitor post-apocaliptic de tipul lui „Wall-Escu„, Finch fiind un supraviețuitor interpretat de Hanks, care construiește un robot pentru a-l ajuta în timpul călătoriilor în lumea complet devastată. Vezi mai jos trailerul filmului.

TRENDING – Amânarea lansării No Time To Die este roast-uită într-o reclamă la bere

Nu-i așa că arată fantastic? Pe lângă „Wall-Escul” menționat mai sus, există indicii ne-ar duce cu gândul și la Interstellar, The Martian, I Am Legend și Chappie, nu? – cu un ton în mare parte sănătos, dar și indicii periculoase (de la soarele arzător, radiații și alți oameni, care nu au intenții foarte bune).

Scenariul acestui film, este debutul scriitorului Craig Luck (un veteran al seturilor de filme, Doctor Strange, Solo: A Star Wars Story și Jupiter Ascending) și Ivor Powell (producătorul filmelor Alien si Blade Runner), în timp ce Sapochnik a fost în spatele unor mai multe seriale blockbuster „Hardhome”, „The Battle Of The Bastards” și „The Long Night”.

Una peste alta trailerul arată bine, iar lansarea filmului va avea loc pe 5 noimbrie pe Apple TV+.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “Tom Hanks este alături de un câine simpatic și un robot de treabă în trailerul filmului Finch

Lasă un răspuns