Orkid + Gunshee + Coven Clash live @ Control 02.10

comanda
Comandă Bilete

ORKID lansează primul single – Little Wonder – de pe viitorul lor album – In the Light We Are Safe – care îl are ca producător pe Adrian Despot și este înregistrat la VdV Music Studio pe parcursul ultimului an. Lor li se alătură pe scenă prietenii de la GUNSHEE și COVEN CLASH, dar și invitați speciali precum Sebastian Burneci (trompetă) și Pisica Pătrată (live drawing).

ORKID, trioul de shoegazeri nervoși din București, își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues. Pentru ei este definitorie afecțiunea și respectul pentru balene, orci și tot felul de alte bestii marine, teresetre și extraterestre.Având infleunțe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat primul lor LP – Standing Still in the Dark – în octombrie 2016, urmat de single-ul Beasts Apart în decembrie 2017, apoi de EP-ul (soundtrack) Suruaika în aprilie 2018 și în sfârșit single-ul Daily Extinction prima colaborare cu Adrian Despot ca producător, la VdV Music Studio.

EP-ul Deraiat este primul lor material în limba română și produsul care cimentează relația pe care trio–ul o are cu Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase și VdV Music Studio, Orkid găsindu-și mood-ul și sound-ul ideal în această formulă de studio. Alături de cei doi, Orkid va lansa al 4-lea material discografic, LP-ul In the Light We Are Safe.În cei 5 ani de existență au susținut peste 100 de concerte, au cântat în deschiderea unor formații care le-au marcat existența încă de mici: Mogwai (Scoția), Death in Vegas (Anglia), Mono (Japonia), The Underground Youth (Anglia), dar și a celor mai populare formații autohtone – Vița de Vie, Șuie Paparude, Coma, Emil etc. Au apărut într-un show televizat la TVR1 – Starea Nației, 2019 – și în zeci de emisiuni radio – Radio Guerrilla, Tananana, Gold FM, Rock FM etc.Pentru că doi dintre orci vin din zona producțiilor vizuale, Vlad este de formare scenarist și regizor de film, iar Radu este animator și artist grafic, Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.Orkid sunt:Vlad Ilicevici: chitare, synthuri, voceRadu Pop: percuție, synthuriMihnea Dumitrescu: bass

TRENDING – De ce nu s-a întors Lilly Wachowski ca director al filmului Matrix 4

BANDCAMP: https://orkid4.bandcamp.com

YT: https://www.youtube.com/channel/UCNmnwzOTC4AqeQtDgbdBlew

FB: https://www.facebook.com/OrkidBand

IG: https://www.instagram.com/orkid_band/

GUNSHEE – și-a început activitatea concertistică în 2019 (deși bazele proiectului au fost puse încă din 2015). Muzica lor se încadrează în zona de rock progresiv instrumental, cu elemente experimentale, stoner, punk, printre altele. Pe data de 15 iulie 2021, trupa a lansat primul album, cu numele de Friends Through Here, care conține piese înregistrate în studio, dar și o varianta live a piesei Thomas.Recent, trupa a câștigat Marele Premiu și Premiul UndergroundMusic în cadrul festivalului concurs Posada Rock 2021.

FB: https://www.facebook.com/GunsheeBand

IG: https://instagram.com/gunshee.band

YT: https://www.youtube.com/watch?v=QffKBjReKWc

Spotify: https://open.spotify.com/artist/56psQJ0OtsXz2uG2eUg0b6

Bandcamp: https://gunshee.bandcamp.com/releases

COVEN CLASH este un trio compus din Mircea Voloh, Robert Casmirovici și Andrei Constantinescu.Trupa aduce ascultătorilor un melanj de garage rock, indie-rock, new-wave punk, stone și lo-fi.În cadrul concertului de pe 2 septembrie, Coven Clash va cânta pentru prima oară electric piesele de pe noul lor EP, The Slow Clap of a Ticking Bomb.

bandcamp: https://tinyurl.com/wutb9vhx

soundcloud: https://tinyurl.com/d59xyyk5

yt: https://tinyurl.com/4uhbymb3

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns