Fanii Eminem și Slipknot s-au unit împotriva lui MCK, după ce acesta s-a luat de legendara trupa rock

Fanii Eminem și Slipknot s-au unit împotriva lui MGK, după ce acesta s-a luat de legendara trupa rock

După ce s-a certat cu Eminem, Machine Gun Kelly și-a schimbat genul muzical și a devenit punk-rocker.

Acum, MGK a început sa se “trântească” cu legendarul grup metal Slipknot.

Ce urmează să abordeze de acum? Ceva muzică reggae?

La Riot Fest din Chicago, duminică seara, Machine Gun Kelly, în varsta de 31 de ani, a țintit către trupa, câștigatoare a premiului Grammy, Slipknot, care cânta pe o scenă diferită în același timp cu MGK.

vegis.ro

“Hei, sunt fericit că nu fac un singur lucru. Să am 50 de ani și să port o mască ciudată pe scenă, mânncând rahat.” a spus rapperul recent transformat în punk-rocker.

Mâi tarziu MGK a adăugat: “Aprindeți luminile. Lăsați-mă să văd cine m-a ales pe mine în locul bătrânilor ciudați cu măsși pe față.”

În luna februarie, Corey Taylor, vocalistul Slipknot a apărut la podcastul Cutter’s Rockcast, unde s-a luat puțin de muzicienii care au tot schimbat genurile muzicale.

“Urăsc artiștii care au eșuat într-un gen și au decis să meargă spre rock – și cred că se știu ei. Dar asta este o altă poveste. Eu sunt un răutacios i urasc pe toată lumea. Oamenii s-au obișnuit totuși cu mine. Oricum am încurajat generația tânără să gândească out of the box în materie de ceea ce ascultă.”

TRENDING – Don’t Look Up Trailer: Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence Așteaptă Apocalipsa în satira lui Adam McKay

Anul trecut, într-un interviu cu Dave Franco, MGK a dezvăluit că cel mai recent album hip-hop al său, Hotel Diablonu a fost chiar atât de binevenit, din cauza nasolului de Eminem.

În mai multe ocazii, Corey Taylor și-a manifestat respectul și dragostea față de Eminem și și-a exprimat, dorința a colabora cu legenda din Detroit. Din acest motiv, fanii Slim Shady și Slipknot se unesc pentru a-l forța pe MGK sp părăsească și stilul rock. Vedeți câteva dintre reacții mai jos.

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

manukashop.ro

2 gânduri despre “Fanii Eminem și Slipknot s-au unit împotriva lui MGK, după ce acesta s-a luat de legendara trupa rock

Lasă un răspuns