Au fost anunțate detalii despre pre-comanda Gran Turismo 7 și Upgrade-uri

Au fost anunțate detalii despre pre-comanda Gran Turismo 7 și Upgrade-uri

Dezvoltatorii Polyphony Digital și Sony au dezvăluit detalii despre pre-comanda jocului Gran Turismo 7, confirmând totodată și un upgrade PS5 de 10 USD pentru posesorii PlayStation 4. Prețul de actualizare PS5, în special, va fridica fără îndoială multe sprâncene, având în vedere drama recentă care înconjoară modul de actualizare Horizon Forbidden West.

Editorul a plasat inițial un preș de 10 dolari pe upgrade-ul la PS5, după ce a anunțat ca specificațiile de pre-comanda Horizon Forbidden West. Protestele din partea publicului i-a determinat pe cei de la Sony să schimbe cursul în doar câteva zile, deși astfel de știri au venit cu un aspect interesant la sfârșit.

În viitor „toate titlurile cross-gen, PlayStation first-party” vor oferi un upgrade de 10 USD, pentru cei care doresc să poată să aduca jocul de PS4 la PS5 și sa profite de toate nebuniile aferente. Sony, în mod specific a menționat că modelul de prețuri se va aplica și la God of War Ragnarok și Gran Turismo 7. În plus cele mai recente știri legate despre Grand Tursimo indică faptul că nici compania nu s-a răzgândit în legătură cu aceasta privință.

TRENDING – Trailerul filmului Hawkeye o aduce pe Kate Bishop în zona MCU

Cu aproximativ șase luni înainte de lansare, Sony și Polyphony Digital a prezentat detalii de upgrade și pre-comanda pentru Gran Turismo 7 într-o postare pe blogul PlayStation. După cum s-a menționat anterior, jucatorii PS4 care fac upgrade la PS5 trebuie sa plăteasca 10 doleri în plus. Postarea pe blog se mândrește de asemenea cu informații despre itemuri bonus și o ediție aniversară de 25 de ani.

Fanii care pre-comandă ediția de lansare la PlayStation Direct Sony sau magazinul PS se pot aștepta la următoarele bonusuri digitale: 100.000 de credite în joc, oyota Castrol TOM’S Supra, Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth) și Porsche 917K Living Legend.

Întrucat pre-comenzile sunt disponibile de astăzi, 21 septembrie, Sony a lansat în plus, ceva informații despre ediția de aniversara a 25 de ani (89,99 dolari) care include un CD pentru PS5 și un cupon pentru PS4, 1.100.000 de credite, Toyota GR Yaris, roducător 30 / partener Avatare, coloană sonoră specifica, Toyota Castrol TOM’S Supra, Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth) și Porsche 917K Living Legend.

Huge GAMES Discounts

Pe-comanda unei versiuni fizice aniversare de 25 de ani de la magazin sau PS Direct, va permite de asemenea accesul fanilor la o Steelbook case.

În plus, fanii Gran Turismo, ar putea să vrea mai întâi să arunce doar o privire asupra Deluxe 25th Anniversary (89,99 USD). Această opțiune include 1.600.000 de credite, drepturi duble pentru PS4 / PS5 și toate bonusurile digitale prezentate în celălalt pachet 25th Anniversary.

Conceputa inițial să fie lansat undeva în 2021, data pentru Gran Turismo 7 ar putea fi totuși amânată pentru 2022 din cauza provocărilor aduse la producție, de pandemia COVID-19. Aceasta va marca prima lansare a francizei Gran Turismo Sport din 2017. La fel ca predecesorul său cerințele online a GT7 au provocat destul de multe dispute între fani.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.


Publicat

în

,

de către

Etichete:

Comentarii

Un răspuns la „Au fost anunțate detalii despre pre-comanda Gran Turismo 7 și Upgrade-uri”


  1. […] Jocul are patru level–uri cu diferite de teme și bo$$i, ce trebuie învinși. Toilet Kids, lansat în 1992 în exclusivitate pentru PC Engine, este plin de umor pixelat și acțiune ce fomează un melanj perfect pentru un joc dubios. […]

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic