eneba.com
Trupa ALL THAT REMAINS se desparte de basistul Aaron "Bubble" Patrick

Trupa ALL THAT REMAINS se desparte de basistul Aaron „Bubble” Patrick

Trupa ALL THAT REMAINS s-a despărțit de basistul Aaron „Bubble” Patrick.

Patrick a anunțat ieșirea din trupa de metal din Massachusetts într-o postare pe rețelele de socializare. El a scris: „După 8 ai de turnee, eu și ALL THAT REMININS ne despărțim pe cale amiabilă. Nu doresc decât tot succesul din lume tuturor în 2022.”

TRENDING – Vezi Piesa „5 Minutes Alone” de la Pantera Interpretată Live Pentru Ultima Oară

Patrick s-a alaturat celor de la ALL THAT REMAINS în 2015, după plecarea lui Jeanne Sagan.

Call Of Duty War Zone PC, Xbox And PS: Learn How to Install
Call of Duty® | Best-Selling Video Game Franchise

După cum s-a raportat anterior, ALL THAT REMAINS sărbătorește cea de-a 15-a aniversare a revoluționarului album, „The Fall Of Ideals„, cu o nouă reeditare pe vinil, un turneu și un documentar. Lansarea va avea loc pe 12 noiembrie și va prezenta titluri precum „This Calling”, „Six” și „The Air That I Breathe”. În plus față de lansarea oficială, trupa va avea și variante de viniluri colorate plus pachete deluxe, dar asta doar pe shop-ul online al trupei.

Anul trecu vocalistul ALL THAT REMAINS, Philip Labonte a confirmat la postul de radio FM99 WNOR că trupa a început procesul de compoziție pentru următorul album.

Ultimul album lansat de trupa a fost în anul 2018 și s-a intitulat „Victim Of The New Disease.

Chitaristul ALL THAT REMAINS, Oli Herbert a fost găsit mort în octombrie 2018 la marginea iazului de pe proprietatea s-a din Stafford Springs, Connecticut. El fusese declarat dispărut de soție, iar corpul său a fost găsit de politiști cu fața în jos, la marginea iazului, unde apa avea doar câțiva centimetri adancime. De atunci a fost înlocuit de Jason Richardson, care a mai colaborat cu trupele BORN OF OSIRIS și CHELSEA GRIN.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns