The Beta Twist - Jim Cummings într-un triller-satiră cu țesături întunecate

The Beta Test – Jim Cummings într-un triller-satiră cu țesături întunecate

Jim Cummings (nu, nu îndrăgita voce a lui Winnie The Pooh – celălalt) a debutat relativ tarziu în lumea filmului. De la lansarea comediei dark , Thunder Road, până la sângeroasa comedie horror The Wolf Of Snow Hollow, actorul este un talent imens pentru filmul independent și un interpret extrem de captivant.

vivre.ro

Acum acesta s-a întors în filmul The Beta Test, un triller sucit„, co-scris și co-regizat împreună cu PJ McCabe – în care o decizie de a participa la o petrecere sexuală aparent fără prea multe implicări, la un hotel, se lasă cu – ei bine nu atât de multă „neimplicare„, ba chiar cu o întreagă țesătură încurcată de consecințe.

Vezi trailerul mai jos.

TRENDING – Trailerul filmului Hawkeye o aduce pe Kate Bishop în zona MCU

La fel ca toate lucrările lui Cummings, aici există un mix de genuri de film – o satiră întunecată și comică la adresa dinamicii puterii Hollywoodiene, explorări ale vastei interconectivități a culturii digitale și elemente ale unui triller de moda veche. Iată prezentarea oficială:

„Cu putin timp înainte de nuntă, impresarul Jordan (Jim Cummings), primește un plic misterios, în care i se oferă sex fără implicări emoționale, cu o straină, într-o cameră de hotel. Amuzat inițial, apoi intrigat, acesta devine obsedat de ideea unei aventuri erotice secrete și accept propunerea. Din păcate acesta îți va regreta deciziile, atunci cand lumea lui superficială și ametiță, amenință să se prabușească sub greutatea munciunilor. „

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns