eneba.com
Vezi piesa "Seek & Destroy", de Metallica interpretată în cadrul unui concert surpriză

Vezi piesa „Seek & Destroy”, de Metallica interpretată în cadrul unui concert surpriză

Până acum ceva timp, unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului a fost headlining-ul Metallica de la Louder Than Life Festival de pe 24 septembrie, ceea ce ar fi marcat marea lor întoarcere pe scenă de la începerea panemiei. Cu toate acestea pe 16 septembrie, trupa a avut marea întoarcere în mediul live.

Titanii metal au avut un concert surpriză în clubul cu 500 de locuri, The Independent, din San Francisco, unde au interpretat un setlist de 16 piese sutelor de norocoși care au văzut anunțul postat pe social-media.

suportbicicleta.ro

„Hey, îți vom spune un mic secret.” a scris trupa într-o postare care a și fost ștearsă de atunci: „Cântăm în seara asta la Independent din centrul orasului SF. Luați o bancnotă de 20 de dolari și miscați-vă la box-office acum! Este necesară dovada de vaccinare. Un bilet de persoană, cash only.”

TRENDING – Robert Pattinson vorbește despre ura lui Bruce Wayne în filmul The Batman

La scurt timp după aceea, trupa a anunțat că locurile s-au epuizat rapid, iar fanii norocoși care au reușit să cumpere bilete, au vazut un concert care s-a bazat în mare parte pe piesele clasice.

În mod special concertul a fost deschis cu piesa „Whiplash”, de pe albumul de debut, Kill ‘Em All, din 1983 apoi de acolo au trecut prin patru piese de pe Ride the Lightning, două de pe Master of Puppets, una de pe Black Album și multe altele.

În cele din urmă trupa a închiat seara cu mult cunoscuta „Seek & Destroy„, de pe Kill ‘Em All, pe care o și poți vedea filmată mai jos, de către un fan din primul rând.

Tracklist-ul Metallica Live at The Independent de pe 16 septembrie 2021

 1. Whiplash
 2. Ride The Lightning
 3. The Memory Remains
 4. Now That We’re Dead
 5. Holier Than Thou
 6. No Leaf Clover
 7. Sad But True
 8. Moth Into Flame
 9. Fade To Black
 10. For Whom The Bell Tolls
 11. Creeping Death
 12. One
 13. Master Of Puppets

Encore:

 1. Battery
 2. Fuel
 3. Seek & Destroy
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “Vezi piesa „Seek & Destroy”, de Metallica interpretată în cadrul unui concert surpriză

Lasă un răspuns