Vezi momentul în care Jerry Cantrell de la Alice in Chains a interpretat piesa "Walk" alături de Pantera

Vezi momentul în care Jerry Cantrell de la Alice in Chains a interpretat piesa „Walk” alături de Pantera

Chitaristul Alice in Chains, Jerry Cantrell a avut o legatură specială cu trupa Pantera. După cum a povestit în 2018, după moartea lui Vinnie Paul, Cantrell s-a întânlit pentru prima oară cu toboșarul Pantera și cu fratele său Dimebag Darrell, pe când lucra în Texas în 1985 iar dupa ce s-au îndepărtat pentru o perioadă în anii ’90 unii de cilalți, cei trei au reluat legătura în cele din urma devenind astfel prieteni foarte buni.

Dragostea frățească dintre ei, a fost pe deplin afișată în timpul unei reprezentații a trupei Pantera de pe 6 februarie 2001 – cu doar șase luni înainte ca trupa să aibe, fără să știe, ultimul lor concert – când Cantrell s-a alăturat titanilor metal pe scenă, pentru a interpreta binecunoscuta piesa „Walk„.

Audio-Technica ATH-M50X PB BT Limited Edition

Fuckin‘” Jerry from Alice in Chains, look at that motherfucker,” a fost reacția călduroasă a lui Phil Anselmo atunci când l-a prezentat pe oaspetele lor, mulțimii de fani din San Jose, California. Fără alte cuvinte, Dime a început riff-ul principal, iar trupa a început să inerpreteze piesa, cu un al doilea chitarist pe scenă.

Odată intrată partea de solo, Dime a anihilat fingerboard-ul, în timp ce Cantrell a mers pe partea de ritm, apo pe nota de pitch de la final, au intrat amandoi la unison.

Probabil totul a fost improvizat dar sună și arată grozav. Vezi clipul complet mai jos.

TRENDING – De ce nu s-a întors Lilly Wachowski ca director al filmului Matrix 4
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “Vezi momentul în care Jerry Cantrell de la Alice in Chains a interpretat piesa „Walk” alături de Pantera

Lasă un răspuns