Amânarea lansării No Time To Die este roast-uită într-o reclamă la bere

Amânarea lansării No Time To Die este roast-uită într-o reclamă la bere

Un spot publicitar comic pentru bere, face aluzie la întârzierea pentru data lansării filmului din seria James Bond – No Time to Die. După ce a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei COVID-19, cel de-al 25-lea film din seria James Bond, va fi lansat pe data de 30 septembrie, chiar dacă alte lansări, precum Top Gun: Maverick, au optat pentru încă o amânare a lansării pe anul viitor.

Rapoartele indică faptul că lansarea filmului No Time to Die rămâne valabilă pentru luna viitoare, dat fiind faptul că este deja cel mai scump film Bond realizat vreodată și că întârzierile suplimentare ar crește și mai mult bugetul de marketing.

kalapod.net

Au existat, de asemenea, numeroase semne în ultimele săptămâni că No Time to Die va fi lansat cât de curând. Premiera mondială a fost stabilită pentru data de 28 septembrie, iar filmări au fost recent proiectate la evenimentul CinemaCon. A fost lansat de asemenea și cel mai nou trailer, indicând că se află pe ultima sută de metri a campaniei promoționale.

TRENDING – Au apărut primele trailere din The Matrix Resurrection și arată fantastic

Acum, un alt semn este aici, sugerând ca cel de-al 25-lea film, James Bond și portretizarea finală a lui Daniel Craig despre 007, mențin data actuală a lansării.

În timp ce la începutul acestei luni un raport a sugerat o altă întârziere No Time to Die, dacă MGM nu vedea o creștere a veniturilor în box-office, dar se pare că le-a plăcut ceea ce au văzut. După ce Quiet Place Part II, Black Widow și F9, au reinspirat încrederea în experiența teatrală, Shang-Chi and Legend of the Ten Rings a fost cel mai nou blockbuster care a mai facut acest lucru, cu toate că au existat multe îngrijorări în privința variantei Delta.

trada.ro

Succesul lui Shang-Chi se pare că a provocat efecte în toată industria. Cei de la Sony au fost atât de mulțumiți de ceea ce au văzut, încât au decis să lanseze și Venom: Let There Be Carnage. No Time to Die are data lansării pentru data de 8 octombrie în cinematografele din SUA. Să sperăm ca filmul de adio a lui Daniel Craig față de lunga seria Bond, va fi unul pe măsura așteptărilor.

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.