A apărut trailerul pentru filmul Nightmare Alley, o dramă de Guillermo del Toro

A apărut trailerul pentru filmul Nightmare Alley, o dramă de Guillermo del Toro

În timp ce Guillermo del Toro aduce viziuni absolut fantastice pe ecrane, cea mai nouă, Nightmare Alley, este mai mult noir decât ceea ce a făcut în trecut. Cu o distribuție strong și cu mâini sigure pe cameră, acest film ajunge cu siguranță pe lista „must see.” Vezi trailerul mai jos.

TRENDING – Au apărut primele trailere din The Matrix Resurrection și arată fantastic
gunnars.ro

Nightmare Alley îi are în rolurile principale pe Bradley Cooper în rolul lui Stanton „Stan” Carlisle, un manipulator feroce, care face o echipă cu periculoasp psihiatra Dr. Lillith Ritter (Cate Blanchett), rezultând o alianță cel puțin bizară.

Adaptat de Toro și Kim Morgan după romanul lui William Lindsay Gresham și adus prima oară pe ecrane în 1974, noua versiune promite imagini izbitoare și așa cum arată și teaserul un Cooper ce pare în formă maximă. Regizorul cumva a confirmat că cea mai nouă poveste nu este una supranaturală.

De asemena în film mai apar talente actoricești precum Toni Collette, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Rooney Mara, Ron Perlman, David Strathairn, Clifton Collins Jr., Tim Blake Nelson și Mary Steenburgen.

Nightmare Alley va ajunge în cinematografele americane pe data de 17 decembrie și asteptăm să vedem când va ajunge și în România.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “A apărut trailerul pentru filmul Nightmare Alley, o dramă de Guillermo del Toro

Lasă un răspuns