Noi știri din lumea Star Trek: Star Trek: Picard  revine cu un nou sezon și multe altele

În această perioadă sărbătorim aniversarea a 55 de ani de Star Trek. Ceea ce a început ca un simplu show TV, dupa trei ani s-a transformat într-o adevărată mișcare cu o creștere imensă a bazei de fani, multe tipuri de merchandise și avea să devină o adevarată „isterie” în masă, ceea ce persistă și în zilele noastre.

lensa.ro
TRENDING – Au apărut primele trailere din The Matrix Resurrection și arată fantastic

În mod firesc Paramount nu avea să rateze șansa de a-și promova cele mai noi episoade din seria Star Trek așa că au revenit cu o nouă serie din Star Trek: Picard cu veteranul Patrick Stewart.

În altă ordine de idei a mai fost lansat și spin-off-ul Strange New Worlds cu Anson Mount în rolul căpitanului Christopher Pike, Ethan Peck în rolul domnului Spock și Rebecca Romijn în rolul Number One (AKA Una Chin-Riley).

De asemenea li se alătura și Jess Bush în rolul asistentei Christine Chapel, Christina Chong în rolul La’an Noonien-Singh Celia Rose Gooding în calitate de cadet Nyota Uhura, Babs Olusanmokun în rolul Dr. M’Benga, un personaj care a apărut în câteva episoade TOS, în timp ce Melissa Navia și Bruce Horak sunt personaje noi, Lt. Erica Ortegas și Hemmer.

Filmul Strange New Worlds, care prezintă aventurile lui Pike and and co, în perioada pre-Kirk, va debuta anul viitor.

Știm de asemenea și că Star Trek: Trek: Discovery revine cu al patrulea sezon pe 18 noiembrie.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic