FLAMING SKIES - EMPIRE OF GLASS

FLAMING SKIES – EMPIRE OF GLASS

Flaming Skies au lansat albumul de debut Empire of Glass, rezultatul a doi ani de muncă în care s-au format ca și trupă și și-au cizelat stilul. Au început să lucreze la piesele de pe album în iarna lui 2019 și au terminat în vara anului 2021, o perioadă grea, marcată de pandemie. Au reușit să treacă peste restricțiile de a repeta iar constrângerile și măsurile restrictive și-au pus amprenta pe stilul adoptat în piese.

bacaniatei.ro
TRENDING – Ascultă noua piesă Mastodon „Pushing the Tides” de pe viitorul album

          Empire of Glass conține piese mai vechi, deja cunoscute de către public, piese care au fost cântate doar live dar și compoziții aflate la prima audiție. Ordinea pieselor de pe album prezintă evoluția fiecăruia dintre noi care pleacă de la liniștea umbrelor, se luptă cu sine și cu sistemul corupt, se simte încătușat, este pe punctul de a renunța dar  speranța îi dă aripi și continuă lupta, devenind un erou. Ultima piesă de pe album, Defy, este o piesă manifest, poate cel mai elocvent mesaj de mobilizare împotriva unui sistem profund corupt.

          Albumul este lansat independent, fără a colabora cu o casă de discuri. Înregistrările au fost realizate în studio-ul Brothers of Rock și în studio-ul de înregistrări al lui Cătălin Roman. Pentru partea de Mix/Master, au colaborat cu Marius Costache (Studio 148) iar ilustrația albumului a fost realizată de Alexandra Raacovițeanu (Straja).

Flaming Skies sunt:

          Bogdan Pralea- voce și chitară

          Matei Racoveanu- chitară

          Raluca Ababei- bass

          Rareș Bibire- tobe

Flaming Skies online:

          Website: www.flamingskies.ro

          Facebook: https://www.facebook.com/flamingskies/

          Instagram: https://www.instagram.com/flaming_skies_ro/

          YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUrGOmOTsbxsxio5fM2RWww

          Spotify: https://open.spotify.com/artist/3P8DpgpjIeb6WBYQQZikIT?si=4enyrUWsQjqhuJKQ1sfusg

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns