Cum să conectezi o pereche de AirPods la un PC cu Windows

Cum să conectezi o pereche de AirPods la un PC cu Windows

Apple și Windows au mai folosit mix-uri interesante, „de ulei și otet„. Acum relația lor este puțin mai controversată. Gândește-te la aripioarele de la KFC fără sosul de usturoi.

elefant.ro

Ceea ce încercăm să spunem, este că indiferent de marca de computer pe care o preferi, Apple face ca pairing-ul dintre device-uri să fie praf în ochi. Acest articol este o veste bună pentru cei ce iubesc AirPod-urile dar pur și simplu nu suporta sistemul Mac. Iată că acum le poți conecta la un computer cu Windows în cinci pași simpli.

Cum să conectezi AirPods-urile la computerul tău

  1. Accesează funcția Settings și selectează Devices din meniul Start
  2. în partea de sus a Paginii există opțiunea Bluetooth & Other Devices, comută sistemul Bluetooth pe On/Activează-l
  3. Apoi dă click pe Add Bluetooth sau Other Device în partea de sus a paginii, iar atunci când se deschide fereastra Add a Device, dă click pe Bluetooth option.
  4. Acum, cu AirPodsurile în carcasa lor și cu capacul deschis, ține apăsat pe butonul din spatele carcasei până când apar în fereastra Add a Device
  5. Dă click pe AirPods pentru a le conecta la device
TRENDING – Scurgeri de date arată îmbunătățirile aduse noii camere GoPro Hero 10

Asta e, ai reușit. Daca nu găsești dispozitivul în listă, încearcă să închizi carcasa AitPods și ține din nou butonul apăsat.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns