Trailerul filmului Hawkeye o aduce pe Kate Bishop în zona MCU

Trailerul filmului Hawkeye o aduce pe Kate Bishop în zona MCU

Vara s-a încheiat, ceea ce înseamnă că suntem practic în linie dreaptă către Craciun – iar Marvel știe exact ce vrei sub brad anul acesta. Nu numai asta, dar Disteny + îți va oferi mai devreme ceva bun.

Ceea ce vrem să spunem este că seria Hawkeye, este pe drum și că pare a fi o explozie de energie cu senzații optimiste de Crăciun…cel puțin asta ne spune noul trailer care tohmai a fost lansat. Seria îl aduce pe Jeremy Renner în rolul Avengerului Arcaș Șef, Clint Barton – dar nu este singurul.

biciclop.eu

Este un show care aduce de asemenea un alt Hawkeye, sub forma lui Kate Bishop în rolul lui Hailee Steinfeld care își face și debutul în MCU. Vezi mai jos trailerul.

TRENDING – Trailerul Midnight Mass a lui Mike Flanagan îți aduce în față miracole, nebunie și frică

Ei bine, totul pare destul de distractiv – și în mod fascinant se pare ca va avea o dinamica mai puternică în doi, față de cea promisă de The Falcon And The Winter Soldier, Barton și Bishop formând o echipă fantastică.

După cum ne arată și trailerul, Hawkeye se află undeva în zona Endgame – cu Clint Barton care în cele din urmă reușește să petreacă ceva timp cu familia sa după ce a fost adusă înapoi. Acesta în același timp încearcă să scape de consecințele freakout-ului din dark-side, atunci când devenise Ronin în lumea interlopă. Dar apoi Kate Bishop intră în viața sa, iar duetul este forțat să lucreze împreună atunci când lucrurile devin nasoale.

kettler.ro

Dacă arcul și săgeata lui Barton nu au fost chiar cele mai interesante skilluri din gama Marvel, acest film pare să dispună de ceva acțiune exmplozivă – punctul culminant din trailer, fiind personajul lui Renner care prinde un cocktail Molotov și îl aruncă înapoi “proprietarului de drept.

Seria va fi lansată de Dsiney+ începând cu data de 24 noiembrie, în distribuție fiind incluși și Vera Farmiga, Fra Fee și Alaqua Cox în rolul Maya Lopez (cunoscuți în lumea benzilor desenate sub numele de Echo). După aspectul lucrurilor, totul arată destul de bine.

Trailerul filmului Hawkeye o aduce pe Kate Bishop in zona MCU

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

bauturialcoolice.ro