Tom Hughes Este Bântuit În Horror-ul lui Russell Owen, Shepherd - Vezi Trailerul

Tom Hughes Este Bântuit În Horror-ul lui Russell Owen, Shepherd – Vezi Trailerul

Pentru unii ar suna ca fiind o viață ideala – să te indepărtezi de toată agitația orașului pentru a te retrage la țară și a trăi în liniște și pace. Dar asta nu se întâmplă în viitorul film horror a lui Russell Owen intitulat Shepherd. Producția împărtășește, durerea, blestemele și alte ciudațenii în povestea unui bărbat văduv care speră la un nou început, într-o cabană rurală și care își dă seama că nu poate învinge soarta.

labelshop.ro

Vezi trailerul mai jos.

TRENDING – Robert Pattinson vorbește despre ura lui Bruce Wayne în filmul The Batman

Filmul lui Owen – care îi are ca actori principali pe Tom Hughes, Kate Dickie, Gaia Weiss și Greta Scacch, tohmai a fost anunțat printre selecțiile Festivalului de Film BFI din Londra din acest an. “Am urmărit Festivalul de Film BFI din Londra de zeci de ani, așa că a face parte din el este suprarealist și este o mare onoare pentru mine.” spune scriitorul/regizorul. “Nu mă pot gândi la o platformă mai bună de lansare pentru Shepherd ” Vezi și afișul filmului mai jos.

Și iată și descrierea oficială: “Fugind de durere, după misterioasa moarte a soției sale, Eric Black își i-a o slujbă de păstor. Prins singur pe o insulă misterioasă, batută de vreme și cu un secret malefic. Un om care înebunește încet dar sigur, întânlește o forță supranaturală răzbunătoare. Ceea ce începe ca un nou început, devine o cursă pentru salvarea propriei vieți.”

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

dynutrition.ro

Lasă un răspuns