Ascultă cel mai nou single solo de la Jerry Cantrell, Brighten

Ascultă cel mai nou single solo de la Jerry Cantrell, Brighten

Fără îndoială unul dintre cele mai așteptate albume ale acestei toamne este LP-ul solo a lui Jerry Cantrell. Chitaristul/vocalistul Alice in Chains a anunțat albumul intitulat Brighten în luna iulie și a oferit un single intitulat „Atone,” featuring fostul vocalist Dillinger Escape Plan, Greg Puciato și basistul Guns N’ Roses, Duff McKagan.

Acum Cantrell a lansat un al doilea single, care dă și numele albumului, o piesă cu influențe blues, în mare măsură acustică, care ar putea fi asemănată cu una dintre priesele de pe albumul Alice in Chains, Jar of Flies.

alcooldiscount.ro

Este pur și simplu rock’n roll.” a comentat Cantrell despre melodie. „Vince Jones de la clape a dus această piesă la un alt nivel. Îmi și imaginez cât de bine m-aș simți interpretând-o live, pe scenă. Este rock.

Brighten este al treilea album solo a lui Cantrell și primul material lansat după Trip Volumes 1 & 2 din 2002. În plus față de Puciato și McKagan, albumul mai are invitați diverși instrumentiști precum Gil Sharone la tobe (ex-Dillinger Escape Plan, Marilyn Manson), producătorul Tyler Bates și mulți alții. Tracking list-ul conține opt melodii originale și se termină cu coverul după piesa „Goodbye” a lui Elton John, care a primit binecuvântarea de la însuși Rocket Man.

Citește și – Lentilele Fotocromatice

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns