Trupa Papa Roach lansează videoclipul pentru single-ul "Kill The Noise"

Trupa Papa Roach lansează videoclipul pentru single-ul “Kill The Noise”

Papa Roach a rezolvat-o din nou! Acest lucru este evident cu noua lor piesă agresivă “Kill The Noise” care este preluată de pe viitorul album, cu lansare programată undeva la începutul anului 2022.

În timp ce “Shut up!” a lui Chester Bennington în “One Step Closer” rămâne una dintre ștachetele agresivității în acest stil de muzică, vedem aceași frază strigată și de Jacoby Shaddix în “Kill the Noise” și o vom auzi și în anii ce vor urma.

elefant.ro

Shaddix declară despre piesă: “Este ușor să rămâi în această stare statică ce se află în subconștientul tău – toți ne încurcăm cu acest demon. Pentru noi piesa ‘Kill The Noise’ aduce niște refulări de muzică heavy, un memento pentru a găsi starea de pace în zgomot.”

Grupul tohmai a lansat și un clip ce însoțește “Kill the Noise” care este o nouă colaborare cu Bryson Roatch.

Kill the Noise” este următorul single după “Swerve,” care a fost și primul sample din următorul album al trupei. Piesa a fost o colaborare cu vocalistul Fever 333, Jason Aalon Butler și Sueco.

La începutul acestui an, basistul Tobin Esperance a povestit cum Papa Roach s-a distrat enorm de mult” lucrând la următorul album. “A fost ca atunci când am făcut primul album și oarecum ca Crooked Teeth. Cam așa aș eticheta această experiență…încă mergem la studio, scriem piese, suntem creativi și toate astea pentru a rămâne sănătoși.”

TRENDING – Scurgeri de date arată îmbunătățirile aduse noii camere GoPro Hero 10
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

lensa.ro

Un gând despre “Trupa Papa Roach lansează videoclipul pentru single-ul “Kill The Noise”

Lasă un răspuns