Teatrul Godot: Stația 13 după I.L.Caragiale

Teatrul Godot: Stația 13 după I.L.Caragiale

Comandă Bilete

Cele mai savuroase si comice personaje ale lui Caragiale vă asteaptă să urcați în trenul fanteziei și al umorului, acolo unde vom redescoperi atmosfera plină de verva de altădată în cele mai inedite situații.

barber-store.ro

Regia: Alexandru P. Rusu

Adaptare scenariu: Silvia Dumitrache

Sound design: Sarah Mitrofan 

Scenografie & video design: Ileana Zirra

Grafică afiș: Mădălina Sinoe

Distribuția: Remus Stănescu, Valentina Visarion Mingopol, Ana Maria Bercu, Dan Apavaloaie

TRENDING – Am dat o tură pe QuickMobile.ro și am găsit câteva gadgeturi interesante

Universul lui Caragiale este inconfundabil, este un univers care uneori frizează absurdul, alteori este încărcat de o poezie subtilă. Cu această ocazie îl veți descoperi și pe Caragiale poetul, o latură a sa pe nedrept trecută cu vederea până acum.

Astfel, comedia „Stația 13″ în regia lui Alexandru P. Rusu aduce împreună personaje celebre ale lui Caragiale, precum Rică Venturiano, Zița, Cetățeanul Turmentat, alături de alte personaje mai puțin cunoscute din schițele dramaturgului, dar la fel de ofertante și savuroase, intr-un spatiu nou, trenul „al mai bun”, trenul 163,

Nu va lipsi nici muzica vremurilor lui Caragiale cântată live sau voia buna.

Vă așteptam cu drag la o comedie pe cinste!

Spectacolul este organizat și produs de SyarelArts

Teatrul Godot funcționează sub forma unui Café-Teatru. Rezervările la mese se vor face în ordinea achiziționării biletelor, indiferent de platforma de pe care cumpărați biletele. De asemenea, această rezervare se anulează dacă nu vă veți prezenta în sala de spectacol cu 15 minute înainte de ora începerii spectacolului. Vă recomandăm, totuși, să ajungeți cu cel puțin 45-30 de minute înainte de ora anunțată, pentru a putea prelua comenzile dvs. de la mese cât mai prompt și eficient. Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută pe tot parcursul spectacolului, de aceea, servirea la mese se oprește pe toată durata reprezentației.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns