David Ellefson revine cu o nouă trupă The Lucid - lansează un nou single + detalii despre viitorul album

David Ellefson revine cu o nouă trupă The Lucid – lansează un nou single + detalii despre viitorul album

Dupa plecarea din Megadeth, basistul David Elefson a apărut alături de o nouă trupă numită The Lucid, care este formată din vocalistul Sponge Vinnie Dombroski, chitaristul Drew Fortier și bateristul Fear Factory, Mike Heller. Odată cu anunțul trupei vine și primul single plus detalii legate de lansarea viitorului album.

Albumul de debut self-titled a celor de la The Lucid va fi lansat pe data de 15 octombrie prin intermediul SpoilerHead Records, ascultătorii primind prima piesă de pe disc intitulată „Maggot Wind„. Albumul a fost produs de Mike Heller, iar Lasse Lammert s-a ocupat de mix și master.

Albumul vine după un an tumultuos pentru Elefson, care a fost dat afară din Megadeth, deoarece în mediul online au fost lansate niște informații sexuale despre basist și o tânără care au dus la reacții adverse. Basistul a dat în judecată persoana care a dat aceste informații, acuzându-l de „revenge porn.

espressocafe.ro

După ce acest lucuru a dus la despprțirea de Megadeth, basistul James LoMenzo i-a luat locul în turneul legendarei trupe și a reînregistrat părțile de bas de pe viitorul album al trupei.

Aducând în față reîntoarcerea sa, Ellefson a a declarat despre The Lucid: „A fost o nebunie să lucrez cu acești băieți și trebuie să spun ca este revigorant să explorezi noi căi muzicale…am zis să ieșim puțin din confortul stilistic cu care ne-am obișnuit în carierele noastre. A existat o sinergie fără efort care a venit odată cu crearea acestor piese, ceea ce este întotdeauna uimitor atunci când lucrezi cu oameni noi. Aștept cu nerăbdarea să auda toată lumea la ceea ce am lucrat.”

Albumul self-titled, The Lucid, așa cum am menționat mai sus , urmează să fie lansat pe data de 15 octombrie.

TRENDING – Tom Morello lansează o melodie „creepy rău”, Driving To Texas
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “David Ellefson revine cu o nouă trupă The Lucid – lansează un nou single + detalii despre viitorul album

Lasă un răspuns