Trupa CRIZE a lansat piesa "Cauza Pierdută" feat. Jean Gavril

Trupa CRIZE a lansat piesa „Cauza Pierdută” feat. Jean Gavril

Bucureștenii de la CRIZE au lansat piesa „Cauza Pierdută” feat. Jean Gavril. Artiștii au postat clipul pe rețelele de socializare împreună cu următorul mesaj:

Ne-a luat 20 de ani să facem o piesă veselă. Noroc cu Jean Gavril.Big up George Mieluş pentru video! Mulţumim Octavian Pavel, Dark Side Entertainment şi IpaNera! Love!

GRAND SALE – reduceri de până la -50%.
Marcăm a 13-a ediție de Pro Nutrition Grand Prix, unul dintre cele mai mari și așteptate evenimente, cu oferte cu adevărat speciale la toate suplimentele, pentru a-ți atinge obiectivele.

Crize” a început să compună piese și să susțină concerte la începutul anilor 2000. Până astăzi au înregistrat cinci materiale discografice, dintre care cel mai recent a fost EP-ul “17”, lansat în anul 2018. Acesta marchează primii 17 ani ai formației și a fost urmat la scurtă vreme de single-urile Monolog, Să nu mă ai, și Venin. “Crize” a susținut concerte la diverse festivaluri și în numeroase cluburi, a efectuat turnee naționale iar în 2019 lansează noi materiale și este din ce în ce mai prezentă în fața publicului.

CRIZE are următoarea componenţă:
– Shole – voce
– Dan Alexandru ( Cretzu) – tobe
– Dhope – bass
– Ștefan – chitară

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns