Corey Taylor de la Slipknot dezvăluie o nouă mască la festivalul Rocklahoma 2021

Corey Taylor de la Slipknot dezvăluie o nouă mască la festivalul Rocklahoma 2021

Trupa Slipknot a avut primul concert după o pauză de peste un an pe 4 septembrie, la festivalul Rocklahoma din Pryor, Oklahoma,iar frontmanul Corey Taylor a profitat de această ocazie li a facut un debut surpriză a unei noi măști. Vocalistul a anunțat acum o săptămână că a fost infectat cu COVID-19, dar din fericire a reușit să își revină la timp pentru a conduce trupa metal din Iowa în marele lor concert de revenire.

În ceea ce privește masca, este destul de ciudată, cu ochi mici, o gură mare și cusături în stilul monstrului Frankenstein peste tot. Vezi fotografiile de pe rețelele sociale mai jos. Până în prezent feedback-ul fanilor este în mare parte pozitiv observând asemanărea măști cu cea a lui Dr. Decker (interpretat de David Cronenberg) din filmul Nightbreed a lui Clive Barker.

evomag.ro

Taylor a menționat că noua mască era în lucru încă din luna aprilie, când a vorbit cu Steve-O la Wild Ride, podcastul vedetei Jackass, dar majoritatea ascultătorilor au presupus că vocalistul nu va dezvălui noua mască decât la lansarea urmatorului album Slipknot.

„Noua mea mască va speria toți copiii.” se entuziasmează Taylor. „Este atât de ciudată omule. Este foarte incomod să o privești, mi-a speriat până și soția. Nu se va mai uita la această mască și ei chiar îi plac prostiile astea. Este un fel de – Asta mă deranjează, trebuie să uit această imagine.

TRENDING – Trupa Asking Alexandria lansează piesa „Alone Again” si anunță albumul „See What’s on the Inside”

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com