Thrillerul Clean cu Adrien Brody va fi lansat în 2022

Thrillerul Clean cu Adrien Brody va fi lansat în 2022

Filmul Clean cu Adrien Brody va avea lansarea în 2022 prin IFC Films. Clean este un crime thriller care urmărește personajul principal a lui Brody în timp ce se luptă cu pierderea fiicei sale în timp ce încearcă să se împace cu trecutul violent. Se pare ca este o poveste despre reabilitare, cu elemente neo-noir. Alături de Brody, în film mai joacă Glenn Fleshler, Chandler DuPont, RZA și Michelle Wilson. Clean este regizat de Paul Solet care ulterior a mai regizat Bullet Head tot cu Brody.

După cum a raportat THR, drepturile de distribuție nord-americane ale filmului Clean au fost acordate către IFC Films și deși nu s-a dat o dată oficială de lansare, se spune ca ar fi programat pentru 2022.

bacaniatei.ro

Filmul este creat prin intermediul companiei de producție a lui Brody, Fable House, unde și servește ca producător. Cu toate acestea, Clean este un proiect de suflet pentru Brody, care a purtat multe fețe pentru producție. în afară de partea de producție și de rolul pe care îl joacă, el este co-scris cu Solet și chiar a compus o parte din muzica din film. Într-o declarație, Brody a declarat: „De la scenariu până la proiectarea pe ecran, nu am fost niciodată atât de implicat în crearea unui film.”

Filmul Clean pare a fi un thriller captivant, cu câteva elemente de acțiune unde Brody poate atinge un personaj complex cu abilitățile sale dramatice dar să își arate și părțile de persoanaj de acțiune. Brody a dovedit în trecut că se poate descurca atât în filme grele de acțiune, precum Predators din 2010 și chiar și-a asigurat un Oscar după drama Pianistul din 2002. Clean încă nu are un trailer dar poți vedea interviul cu Brody și cu Paul Solet mai jos.

TRENDING – De ce nu s-a întors Lilly Wachowski ca director al filmului Matrix 4
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “Thrillerul Clean cu Adrien Brody va fi lansat în 2022

Lasă un răspuns