Till Lindemann a fost reținut de autoritățile ruse

Till Lindemann a fost reținut de autoritățile ruse

Se poate crede faptul că frontman-ul Rammstein, Till Lindemann, este foarte iubit în Rusia, având în vedere faptul că la începutul acestui an a lansat un DVD filmat în perioada de pre-pandemie la Moscova. Dar se pare că nu, pentru că acesta a fost reținut și audiat de poliția rusă.

cover Aficionado Box Piece of Cake
AFICIONADO BOX PIECE OF CAKE – 139,00 RON

Potrivit Summa Inferno, Lindemann trebuia să cânte la festivalul Maklarin For Homeland din Tver, cu proiectul său solo pe data de 29 august. Acest lucru se pare că încalcă o restricție COVID asupra adunărilor și a fost un motiv al reținerii sale. A fost oprit în camera de hotel și dus la audieri de către politiști.

TRENDING – METALLICA: Ascultă coverul Volbeat după piesa „Don’t Tread on Me” și vezi un clip alternativ pentru „Enter Sandman”

Managerul lui Lindemann, Anar Reiband, se confruntă de asemenea, cu acuzații pentru intrarea în țară ca turist, dar autoritățile cred că este organizatorul festivalului. Reinband s-ar putea confrunta cu deportarea și interzicerea permanentă de intrare în țară dacă va fi găsit vinovat.

Așa cum menționează și Metal Injection, recentele vânzări NFT a lui Lindemann nu ajută lucrurile. O parte din NFT a fost un clip muzical făcut la Muzeul Hermitage din Sankt Petersburg. În timp ce Lindemann a filmat acolo cu permisiunea autorităților, vânzarea NFT a fost se pare în afara acordului, potrivit unui raport DW.

De asemenea merită remarcat faptul că Till și Rammstein au cu siguranță o istorie ciudată cu Rusia. La începutul acestui an, un activist a fost condamnat la peste doi ani de închisoare pentru că a distribuit clipul pentru piesa „Pussy” de la Rammstein. Apoi în iunie Till a lansat o videoclip pentru piesa “Ich hasse kinder”, care spune povestea unui tânăr care crește în uniunea societică și în cele din urmă complotează la razbunarea sângeroasă asupra colegilor de școală care l-au abuzat.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “Till Lindemann a fost reținut de autoritățile ruse

Lasă un răspuns