The Rolling Stones a distribuit un videoclip tribut bateristului Charlie Watts

The Rolling Stones a distribuit un videoclip tribut bateristului Charlie Watts

Trupa The Rolling Stones a adus un omagiu iubitului baterist Charlie Watts cu un videoclip de două minute creat din diferite fotografii și video-uri făcute de-a lungul anilor.

Clipul care a fost încărcat pe conturile de socializare ale trupei setat pe piesa din 1974 „If You Can’t Rock Me” și se încheie cu o fotografie a setului de tobe Wattscare care are pe el un semn „Closed„.

P.R-ul lui Watts a declarat că bateristul a decedat „liniștit” pe data de 24 agugust „într-un spital londonez înconjurat de familia sa”.

vgeneration.ro

Moartea lui Charlie a venit la doar câteva săptămâni după ce The Rolling Stones a anunțat că Watts va lipsi din multe concerte din turneul USA deoarece era în recuperare după o procedură medicală nespecificată.

Turneul „No Filter” cu 12 concerte va avea loc conform programării, Steve Jordan ocupând locul lui Watts.

Deși Watts nu a fost membru fondator The Rolling Stones, el a fost cu trupa din ianuarie 1963.

El s-a luptat cu cancerul la gât în 2004, dar s-a vindecat după două operații.

După moartea lui Watts, chitaristul The Rolling Stones, Keith Richards a împărtășit aceași fotografiei a bateriei de la sfârșitul clipului, în timp ce vocalistul Mick Jagger a postat o imagine cu Watts în timp ce zâmbește. Chitaristul Ronnie Wood a împărtășit o fotografie cu regretatul său coleg de trupă împreună cu mesajul: „I love you my fellow Gemini ~ I will dearly miss you ~ you are the best.”

TRENDING – Sebi Bârzeianu, chitaristul trupei timișorene Phaser, a lansat single-ul „Tokyo”
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “The Rolling Stones a distribuit un videoclip tribut bateristului Charlie Watts

Lasă un răspuns