Ajutorul lui Doctor Strange acordat lui Spider-Man în No Way Home face sens

Ajutorul lui Doctor Strange acordat lui Spider-Man în No Way Home are sens

Deși la început, poate părea neobișnuit faptul că Doctor Strange îl ajută pe Peter Parker în Spider-Man: No Way Home, această poveste are de fapt sens. De fapt această mișcare avansează doua povești importante în cadrul universului Marvel în timpul fazelor 3 și 4: arcul de caractere Dr. Strange și expansiunea înexorabila a multiversului.

Din momentul în care publicul îl întânlește pe Dr. Stephen Strange pentru prima dată, el este egoist și nesăbuit, dispus să depășească limitele, să încalce orice reguli pentru a-și atinge obiectivele. Bineînțeles, tohmai aceste calități l-au făcut un neurochirurg desăvârșit la începutul arcului sau MCU și sunt de asemenea cele care i-au permis să devină Master of the Mystic Arts într-un timp remarcabil de scurt.

Avertizarea lui Wong în teaser-ul Spider-Man: No Way Home de a nu face o vrajă complexa și periculoasă pentru a-l ajuta pe Spider-Man, este dovada pozitivă că aceaste calități (sau cum vrei tu să le numești) încă există în Strange – ca să nu mai vorbim de stropul de aroganță din oficiu.

Într-adevar aceste calități ar fi putut fi, de fapt, exacerbate de capacitatea vrăjitorului de a scoate din imposibil, orchestrând un plan de înfrangere a lui Thanos și restabilind jumătate din toată viața din univers în Avengers: Endgame.

TRENDING – Documentarul HBO Woodstock ’99: Vezi trailerul exploziv

Relația în devenire a lui Stephen Strange cu Peter Parker întră cu siguranță în joc. Cei doi au creat o legatură rapidă în Avengers: Infinity War și această experiență oferă bunului doctor o justificare mai mult decât suficientă pentru a-și dubla instanctul natural. De asemenea, oferă ocaziă perfectă de a continua povestea mentorului acestei trilogii Spider-Man, care vede în fiecare scenă o ocazie de a oferi figura esențiala paternă, ce îl ghidează pe tânărul supererou pe drumul spre maturitate.

Nu numai că Doctor Strange este mai mult decât capabil să meargă pe urmele lui Iron Man, Nick Fury și Mysterio, dar stilul sîu arogant s-ar putea dovedi a fi cea mai buna ilustrare finală a rolului responsabilității personale și a legii consecințelor neintenționate pentru Spidey.

Forty Ounce Wine
TRENDING – Acest chart arată că milenialii distrug industria berii

Implicarea lui Strange în No Way Home poate deține câteva lecții și pentru el, nu doar pentru Parker. De la început, telespectatorii au subliniat asemănările dintre Strange și Tony Stark și ca paralelă, poate continua în acest film; sfârșitul arcului Iron Man se referă foaarte mult la deconstrucția ego-ului și a narcisismului lui Tony Stark și sporirea sentimentului de umilitate, ajungând la punctul în care să fie mai mult decât pregătit pentru a se sacrifica pentru restul universului.

Relatia lui Tony cu Peter a fost o componentă majoră a acelei transformări, pregătindu-l pentru paternitatea reală și obligațiile de familie. Acest lucru ar putea fi valabil și pentru Doctor Strange ca Vrajitor Suprem, pe masură ce urmează să apară filmele solo, Doctor Strange în Multiverse of Madness anul viitor.

Această continuare, va servi de asemenea, frontului de creștere a poveștilor Marvel, dar va fi poziționat să o facă datorită lui Spider-Man: No Way Home. Este posibil ca Endgame să fi sugerat existența multiversului, iar WandaVision să fi făcut teaser a unui crossover (ceea ce îi face pe fani să creadă ca Quicksilver din franciza X-Men a lui Fox a intrat în MCU) dar va fi de fapt Spider-Man: Nu Way Home, care va avea rezultate pe ambele aspecte, arătând în mod activ publicului mai multe cronologii de la mai mulți regizori.

Există chiar posibilitatea, datorită mixului arogant al Doctorului Strange, că He Who Remains din recentul Loki, să deschidă calea lui Kang Cuceritorul din Ant-Man și Wasp: Quantumania.

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com