Momentul în care Charlie Watts l-a pocnit pe Mick Jagger

Momentul în care Charlie Watts l-a pocnit pe Mick Jagger

Pe masură ce a apărrut vestea morții lui Charlie Watts, ni s-a amintit de natura timidă, ușor retrasă a bateristului Rolling Stones: nu era genul care să acorde interviuri decât dacă era absolut necesar – în cea mai mare parte – era neimpresionat de capcanele stilului rock’n roll.

Cu toate acestea, asta nu înseamna că acesta a fost blând 100% din timp, deși respectul este reacția favorabilă într-un moment ca acesta, unii fani s-au dus pe social media pentru a-și aminti momentul în care personajul rockstar a lui Mick Jagger a devenit prea mult pentru Charlie, rezultând cu un pumn de la Watts în fața lui Jagger.

DW Design Shell set Flyer
DW Design Shell set Flyer – 7 47600 Lei 

După cum a povestit Keith Richards în autobiografia sa, Life, incidentul a avut loc în timpul unei călătorii a celor de la Rolling Stones la Amsterdam în 1984. Cu tensiunile care erau în trupa din cauza ego-ului mărit a lui Jagger și suspiciunea că Mick voia să semneze un contract solo cu label-ul CBS, lucrurile erau departe de a fi ok.

Buba a explodat? A fost mult mai simplu de atât, după cum explică Keef.

„A fost un moment rar, la sfârșitul anului 1984, în care Charlie a dat cu pumnul – un pumn de baterist, pe care l-am vazut de cateva ori și vă spun, este letal; poartă mult echilibru și sincronizare. El trebuia să fi fost provocat grav.”

TRENDING – METALLICA: Ascultă coverul Volbeat după piesa „Don’t Tread on Me” și vezi un clip alternativ pentru „Enter Sandman”

„Am fost la Amstredam pentru o întânlire, Mick și cu mine nu eram în relații excelente la vremea respectivă, dar am spus totuși să mergem. Î-am imprumutat o jachhetă și am ieșit și în oraș. Ne-am întors la hotel cam pe la 5 dimineața și Mick la chemat pe Charlie. Î-am spus să nu îl sune la ora aceea, dar el totuși a făcut-o – Unde este toboșarul meu? Aproximativ după 20 de minute s-a auzit o bătaie la ușă.”

„La ușă era Charlie Watts, îmbrăcat perfect, în costum Savile Row…simțeam de departe mirosul de parfum! Am deschis ușa și nici macar nu s-a uitat la mine – l-a apucat pe Mick și i-a spus – Să nu îmi mai spui niciodată bateristul meu.”

World's fittest 96-year-old, Charles Eugster, shares diet and exercise tips
Citește și – Un antrenor în vârstă de 87 de ani împărtășește secretul zlăbirii rapide

„Apoi l-a ridicat de reverele jachetei și l-a pocnit cu un right hook. Mick a căzut pe un platou de argint cu somon afumat și a început să alunece către o fereastră deschisă…l-am prins să nu cadă. Charlie m-a întrebat de ce l-am oprit iar eu i-am răspuns că era îmbrăcat în jacheta mea preferată.”

Din fericire Keef a reușit să își recupereze jacheta și din fericire pentru noi, colegii de trupă au reușit să își rezolve problemele.

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns