Trupa Black Label Society a lansat piesa "Set You Free" și anunță un nou album

Trupa Black Label Society a lansat piesa „Set You Free” și anunță un nou album

Black Label Society s-au întors! Zakk Wylde va reaparea împreună cu trupa sa, revenind cu o nouă piesă intitualată „Set You Free” și de asemenea a anunțat lansarea celui mai recent album „Doom Crew Inc.” care urmează să fie lansat pe data de 26 noiembrie prin eOne.

Într-un an pandemic fără turnee, Wylde și-a găsit inspirația în „first to bleed, last to leave”, road crew și legiunile de oameni care au sprijinit trupa pe parcursul anilor.

Gamepad Wireless Dualsense, Sundiguer, pentru Windows / PS4 / Android, conexiune Bluetooth si WIFI, dubla vibratie, baterie reincarcabila, Multicolor
Gamepad Wireless Dualsense, Sundiguer, pentru Windows / PS4 / Android,

Wylde și trupa sa – chitaristul Dario Lorina, basistul John „J.D.” Deservio și bateristul Jeff Fabb – au înregistrat albumul în studio-ul lui Zakk, Black Vatican, marcând albumul cu numărul partu înregistrat în cadrul domiciliului său. „Înca de la Order of the Black, gătim aici toate bunătățile Black Label Society.” spune el cu mandrie. „Le facem, le punem la cuptor, apoi le împachetam frumos și le trimitem.”

Grupul a început cu aproape 30 de melodii pentru album, înainte de a-l reduce la cele 12 care vor aparea. Vorbind despre crearea materialului, Wylde a adăugat: „L-am încorporat pe Father Dario și mai mult în solo-uri, dublându-mă pe mine și implicându-ne mai mult din acest punct de vedere. Este într-adevar un album cu două chitare, mai mult ca niciodată. O trupa cu două chitare , idiferent dacă este vorba despre Allman Brothers sau Judas Priest, cu două linii de armonie, linii la unison și tranzacționare de solo-uri. Lucrul acesta a rezultat din concertele live, în care am extins mai multe solo-uri și piese precum „Fire It Up””

TRENDING – Trupa Megadeth anunță noul basist în persoana fostului basist James LoMenzo
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.ReclameRAPORTEAZĂ ACEASTĂ RECLAMĂCONFIDENȚIALITATE

eneba.com

Lasă un răspuns