Salt and Blues

Salt and Blues

Comandă Bilete

În pântecele muntelui de sare din Târgu Ocna, în sala de spectacole ”Florin Piersic”din Baza de turism a Minei Salina, organizăm un eveniment premium, cu artiști premium, pentru un public premium. Vă așteptăm la Salt and Blues, un eveniment acoustic & unplugged, cu un lineup pe măsură:

27 august 2021

28 august 2021

  • Maryliss feat.AXiS
  • Aminda feat. Rares Totu’s Midnight Sun

29 august 2021

Deoarece locația este una specială, accesul în subteran se va face NUMAI cu mijloacele de transport puse la dispoziție de către Mina Salina Târgu Ocna, începând cu ora 10:00.

TRENDING – Boxa inteligentă Google Home Mini – Review

Prețul biletelor de zi / abonamentelor NU INCLUDE taxa de acces în subteran, care se achită individual la casieria Minei Salina Târgu Ocna.

În intervalul dintre cele două recitaluri zilnice, spectatorii pot vizita Baza de turism a Minei Salina Târgu Ocna, un adevărat ”oraș din adâncuri” cu magazin de suveniruri, muzeul sării, cascada și lacul cu apă sărată. Pentru copii sunt amenajate spații de joacă dotate cu leagane, tobogane gonflabile  și balansoare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns