Dave Mustaine vorbește despre Metallica și Megadeth în cel mai nou episod din Gibson Icons

Dave Mustaine vorbește despre Metallica și Megadeth în cel mai nou episod din Gibson Icons

Peste o ora în care Dave Mustaine vorbește despre viața sa de muzician merită mereu să fie urmarită, dar cel mai nou episod din Icons la Gibson TV este probabil cel mai bun interviu pe care l-am vazut cu legenda thrash.

Epiphone SG Standard 60s
Epiphone SG Standard 60s – 2 16500 Lei

Mustaine este acum unul dintre artiștii care a semnat cu Gibson, iar unele dintre modelele sale de chitare au fost dezvăluite, așa că nu te aștepta la prea multe detalii despre perioadele în care a cântat pe Jakcson, ESP sau Dean. Oricum ar fi acest interviu nu este un anunț Gibson și există o mulțime de perspective sincere, despre prestațiile sale în Metallica și bineînțeles Megadeth. Pe lângă asta clipurile animate și cele de arhivă sunt incredibile.

Dave Ellefson este vizibil prin absența sa completă din povestea Megadeth aici, probabil din cauza recentelor controverse. Și iată un sopiler înainte de a te apuca să te uiți la clip: o mulțime de alți membri au fost concediați din Megadeth.

Vezi mai jos interviul Gibson TV cu Dave Mustaine de la Megadeth.

TRENDING – METALLICA: Ascultă coverul Volbeat după piesa „Don’t Tread on Me” și vezi un clip alternativ pentru „Enter Sandman”

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

6 gânduri despre “Dave Mustaine vorbește despre Metallica și Megadeth în cel mai nou episod din Gibson Icons

Lasă un răspuns