Scarlet Aura – Concert Lansare Album – Genesis of Time

Scarlet Aura – Concert Lansare Album – Genesis of Time

Comandă Bilete
  • Quantic , București
    Intrarea Grozavesti
  • miercuri, 15 septembrie, ora 19:00

Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru EXTERIOR.
(*) Accesul este permis pentru:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE)
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.

TRENDING – Trupa Dream Theater lansează clipul pentru single-ul „The Alien” de pe cel de-al 15-lea album

Pe 15 Septembrie Scarlet Aura sustine in Bucuresti la club Quantic concertul de lansare al albumului Genesis Of Time, ultimul din cadrul trilogiei The Book Of Scarlet, precedat de Stormbreaker  (2020) si Hot’n’Heavy (2019). Acest final de trilogie a fost semnat cu Universal Romania in parteneriat cu Silver City Records.

Scarlet Aura este trupa heavy metal românească ce abordeaza  un concept pe placul fanului de metal dar si al intregii familii datorită compozițiilor, a vocii feminine puternice și a poveștii din spatele melodiilor, toate acestea combinate cu producția si sunetul modern ce oferă o nouă perspectivă, un acel ceva special și diferit mai ales prin ultima creatie, o trilogie conceptuală atât muzicală cât și literară. Scarlet Aura este cel mai bun proiect muzical metal cu voce feminina de export al României bucurând cu show-ul și cântecele puternice un public numeros din Europa de Vest și până in China.

Frumoasa poveste de dincolo de muzica revine faptului ca aceste trei albume de heavy metal autentic vin mana in mana cu cate un volum fantasy scrise de Aura Danciulescu. La locatia concertului puteti gasi albumele din trilogie dar si primul volum – Ignition.

  • Scarlet Aura sunt :
  • Aura Danciulescu – voce
  • Mihai Myke D Danciulescu – chitara
  • Rares Rene Nistor – chitara bas
  • Matthias Klaus – tobe
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “Scarlet Aura – Concert Lansare Album – Genesis of Time

Lasă un răspuns