Trupa Halestorm lansează piesa "Back From the Dead"

Trupa Halestorm lansează piesa „Back From the Dead”

Trupa Halestorm cu primele lor materiale audio din2021, anunțându-și prezența cu o nouă piesă puternică intitulată „Back From the Dead.” Piesa este prima lansare despre viitorul lor album, încă fără titlu, care urmează a fi lansat în 2022.

Grupul tohmai a lansat videoclipul pentru noua piesă și este regizat de Dustin Haney. Acesta arată că membrii trupei reusesc să lupte împotriva morții iminente, ieșind din saci mortuari și din varii feluri de morminte.

Pahar - DC Comics - Wonder Woman
Pahar – DC Comics – Wonder Woman
ABYSTYLE

În timp ce clipul oferă o interpretare mai literară a titlului piesei, vocalista Lzzy Hale oferă o perspectivă mai profundă a ceea ce înseamnă pentru ea piesa împuternicitoare.

Între timp Halestorm sunt programați pentru a se întoarce în turneu. Trupa are bookuite o serie de concerte ca headlineri, apariții la festivaluri și va fi trupă de susținere pentru Evanescence.

TRENDING – METALLICA: Ascultă coverul Volbeat după piesa „Don’t Tread on Me” și vezi un clip alternativ pentru „Enter Sandman”
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns