Boxa inteligentă Google Home Mini – Review

Google Home Mini este posibil să fi fost usurpat de Nest Mini anul trecut, dar nu cred că trebuie să îl anulezi instant – nu în ultimul rând pentru că poți găsi niște oferte fantastice pentru Google Home Mini.

Este o boxă draguță, compactă pa care o poți găsi la un preț de peste puțin de 100 de lei. Accesibila Google Home Mini face ceva ce majoritatea boxelor Bluetooth nu pot: vine echipată cu un Google Assistant, care este întotdeauna pregătit să te ajute să găsești răspunsuri, melodii, să diminuezi luminile sau să cauți o emisiune TV și toate astea doar prin comandă vocală.

Asta înseamnă ca Home Mini este exact ca fratele mai mare, Google Home și chiar ca varianta mai scumpă și mult mai puternică Google Home Max, în sensul că îți poate controla toate dispozitivele inteligente din casa. Dar acolo se opresc comparațiile. În timp ce dispun de difuzoare destul de puternice, Home Mini nu îți poate asigura un hard time party.

Vezi și – Camera foto Sony Alpha ZV-E10 – Creată special pentru vloggeri? – Review

Există cu siguranță un aspect al subiectivității în evaluarea calității sunetului, dar majoritatea ar fi de acord că majoritatea capabilităților Home Mini sunt extraordinare. În materie de sunet, acesta este amplificat la 360 de grade și este puțin cam flat. În timp ce este pricepută să îți găsească cea mai oscură muzică la care te poți gândi, dintr-o varietate largă de servicii de streaming, Mini poate avea dificultați în a o pune în valoare din cauza marimii difuzorului cu care este echipată.

Cu toate acestea, dacă deții modelul Google Home sau ai în configurație o boxa Chromecast Audio, Home Mini, îți va face aranjamentul audio și mai mișto, o expertiză bazată pe cele mai tari profiluri sonore. Vocile și instrumentele se aud clar dar desigur nu la un nivel destul de puternic pe care poet îl dorești câteaodată. Acest lucru nu este o problema dacă ai și alte boxe în configurație.

Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, este imposibil să nu recomandăm acest mic dispozitiv. Este un asistent smart cu multe funcții iar prețul ne face cu ochiul rău de tot.

Design

Design-ul Google Home Mini este ca și cum Google ți-ar întoare casa cu fundul în sus și ar reduce-o la dimensiuni de buzunar. Ca atare vei găsi o textură de țesături în partea superioară a dispozitivului, cu un plastic mat în partea inferioară. De asemenea, dacă dorești să compari dispozitivele cu ceea ce mănânci, această boxă arată ca un macaron.

Home Mini, de dimensiunea unei palme, dă impresia ca țesătura este doar pentru aspect, dar de fapt sunt zone senzitive la atingere. De exemplu atingerea topului pune pauză sau reia redarea. Google avea în plan să permită convocarea asistentului prin atingerea și menținerea presiunii pe partea din mijloc, dar de atunci a dezactivat definitiv (prin intermediul: 9to5Google) din motive de securitate.

TRENDING – METALLICA: Ascultă coverul Volbeat după piesa „Don’t Tread on Me” și vezi un clip alternativ pentru „Enter Sandman”

Dacă pui degetul pe partea stângă și dreapta a difuzorului, scade și mărește volumul, așa cum te-ai putea aștepta. Și în sfârșit, ori de câte ori navighezi prin intermediul comenzilor vocale, Home Mini va aprinde cele patru LED-uri de sus pentru a arăta că acțiunea ta a fost percepută.

Trecând la jumătatea inferioară, Home Mini dispune de un port micro USB pentru încărcare (acest dispozitiv nu necesită baterii precum Amazon Echo Dot) și un comutator de microfon, care îți permite să oprești comanda vocală.

Partea de dedesubt dispune de un covor circular din cauciuc pentru a rămâne fixa pe orice suprafață ai pune-o.

Performanța

The Google Home Mini este cea mai accesibilă boxă cu asistent Google disponibilă și din fericire recunoașterea vocii nu suferă din cauza prețului sau dimensiunilor reduse. Fie că strigi din celălalt capăt al cameriei, fie că îi șoptești de la 10 metri distanță, Home mini a dat rezultate la fel de bune.

În ceea ce privește ceea ce Home Mini poate prelua, lista continuă. Poți efectua apel gratuit în SUA, o funcție lansată recent și în Mare Britanie (poate și în Romania în curând?), precum și să asculți muzică prin intermediul unor vaste sortimente de aplicații muzicale precum Pandora, Spotify, YouTube Music, iHeartRadio și multe altele. Poate trimite o solicitare de a extrage un clip YouTube pe Chromecastul tău, pentru a începe vizionarea fără efort. Home mini este de asemenea un hub inteligent pentru casă, prin faptul că se poate integra și cu dispozitive gen Internet of Things (IoT) de la TP-Link, Philips Hue, Wemo și multe altele.

Una peste alta Google Home mini nu ar trebui folosit decât ca pe un prieten de birou. Este mai mult decât suficient dacă îl folosești pentru a arunca o privire în calendar, pentru a asculta ultimele știri sau pentru a telefona unui prieten. Dar dacă ești în cautarea unei reproduceri audio fidele, aceasta nu este cea mai bună soluție. Acest minidifuzor poate fi destul de zgomotos dar bas nu prea vei auzi de la el.

Verdict

Similar cu Amazon Echo Dot, este clar că Home Mini este încercarea Google de a aduce asistentul smart în cat mai multe case. La această cantitate mare de capabilități pe care Google Home le aduce în plus față de construcția sa elegantă și prețul mic îl fac un adevărat rock star.

Dacă ești în căutarea unei boxe smart ieftine, Google home Mini îți va face cu ochiul grav. Dar reține că este privit mai mult ca un “supliment” pentru familia Home, nu ca fundație. Specialitatea acestui dispozitiv, în afara de a fi atât de intelgent, este în principal de a-i recompensa pe cei ce se află deja în gradina Google Home, cu un dispozitiv nou și ieftin.

Vezi cele mai bune oferte atât pentru Google Home mini cât și pentru alte tipuri de boxe inteligente aici.
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

bauturialcoolice.ro