Zammorian & Torsan/Balan @ Quantic

Zammorian & Torsan/Balan @ Quantic

Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru EXTERIOR.

Zammorian revin pe scena Quantic după o absență de mai bine de 2 ani cu un concert amplu care va include piese de pe următorul release, partea a II-a a albumului concept The Theory of Absence. Back-to-back cu acest show, duo-ul eclectic Torsan/Bălan deschid seara cu muzica lor experimentală și greu de pin-point.

Zammorian este un grup de artiști bucureșteni care crează muzică, vizualuri și povești. Demersul lor se centrează ce construirea unui amplu univers narativ post-psychedelic pe care îl folosesc ca back-drop pentru explorarea unor idei, trăiri și mistere pur umane. Prima parte a albumului concept The Theory of Absence a fost lansată în 2019, urmând ca partea a II-a să aterizeze pe platformele de streaming la începutul lui 2022. Unele piese de pe următorul album vor fi cântate live la concertul din 26 august din Quantic.

TRENDING – Iron Maiden anunță lansarea celui de-al 17-lea album si devăluie un nou Eddie


Grupul Torsan/Dan/Bălan greu de definit ca stil. Poate Acid psychedelic Electro ambient indică direcția în care se găsește muzica lor. Trio-ul este format din: Călin Torsan (instrumente de suflat), Andrei Bălan (chitară electrică și soundscapes), Dan Adrian Ionescu -D.A.I- (chitara bass, electronice și proiecții video).
(*) Accesul este permis pentru:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE)
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.

Support

Support Us Here

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI.

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns