IK Multimedia iRig HD 2 review

IK Multimedia iRig HD 2 review

Cu IK Multimedia iRig HD 2 iRig HD este destul de simplu.

Ai conectat o chitară la un capăt și i-ai setat nivelul prin controlul de gain, în timp ce la celălalt capăt se află computerul tău sau device-ul IOS.

Deoarece moedlul precendent nu avea intrare pentru căști, trebuia să te monitorizezi direct din device-ul la care erai conectat, dar decizia Apple de a nu mai aplica intrare pentru căști pe IPhone 7, a fost un catalizator pentru o regândire a situației.

Ascum această nouă versiune adaugă două ieșiri analogice: una pentru căști, cu control pe nivel; cealaltă pentru a te conecta la un amplificator sau PA cu o alegere comutabilă, de a trimite sunetul fie neprocesat, fie procesat prin intermediul simulatoarelor de ampuri de pe dispozitivul conectat, făcând posibilă utilizarea efectelor pe telefon, tableta sau laptop într-o situație live.

IK Multimedia iRig HD 2 funcționează pe 24-bit/96kHz și sună bine, nu se pierde semnal, deoarece portează o vesiune digitală a sunetului chitarei către destinația high-tech, oferind în același timp o monitorizare precisa în căști.

Pe un IPad, poți cânta prin simumatoarele de ampuri (inclusiv AmpliTube 4) și înregistra în GarageBand. La fel pe Mac este ușor să înregistrezi în Logic și să cânți prin versiuni independente de AmpliTube și Guitar Rig de la NI.

Verdict

Cu software-ul inclus, acest dispozitiv este o legatură excepțională a chitarei tale cu dispozitivele digitale.

Comandă IK Multimedia iRig HD 2 Aici

Support Us

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI.

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com