Concert Marú @ Moșia Corbeanca

Concert Marú @ Moșia Corbeanca

Comandă Bilete

Direct de la Electric, Marú urcă pe scena de la Moșie, într-un concert acustic pop soul. Hai să te bucuri de vibe-ul de festival, natură și muzică bună!

Joi | 19 august | Ora 19:00

Moșia Corbeanca, Strada Hipodromului nr 27, Corbeanca, Ilfov

Bilet: 70 Ron

Biletele vor fi dispuse pe 3 zone, cu pret unic indiferent de zona:
Zona Picnic – zona cu paturi, in fata scenei. Va rugam sa veniti cu propriile paturi pentru sederea in aceasta zona
Zona Mosierilor – zona cu mese si scaune. Zona la care daca vor fi achizitionate bilete pentru 1 sau 2 persoane, veti imparti masa cu alti mosieri
Zona Event – zona cu paleti si mese, perfecta pentru relaxare. Zona la care daca vor fi achizitionate bilete pentru 1 sau 2 persoane, veti imparti masa cu alti mosieri

Informații importante:
Locația se va închide la ora 22.
Bilete sunt disponibile exclusiv online, in limita stocului.
Copiii sub 18 ani insotiti de parinti au accesul gratuit.
Accesul cu animale de companie este permis. Va rugam sa va asigurati ca nu deranjeaza ceilalti participanti la concert si ca nu sunt agresivi.
Parcarea este permisa doar in parcarea din curtea Mosiei sau pe terenul alaturat, amenajat, de asemenea, ca parcare si semnalizat astfel. Parcarea pe strada este interzisa. Nu ne asumam raspunderea in eventualitatea unei contraventii din partea organelor legii.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de zona aleasa in momentul achizitiei biletului.

Fender FA-125CE Sunburst
Fender FA-125CE Sunburst
82900 Lei 

Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara trebuie sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

TRENDING – METALLICA: Ascultă coverul Volbeat după piesa „Don’t Tread on Me” și vezi un clip alternativ pentru „Enter Sandman”

Accesul cu mancare sau bautura care nu au fost achizitionate din incinta Mosiei este strict interzis.
Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19, va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse. Conform normelor impuse pentru Horeca, nu este necesara dovada unui test negativ sau a unei adeverinte de vaccinare, insa este obligatorie pastrarea distantei sociale, respectarea limitarii numarului de persoane la masa si purtarea mastii in spatiile aglomerate, cum ar fi zona barului si toaleta.
Va informam, totodata, ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Support Us

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI.

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns