Trupa Enslaved a lansat piesa Caravans to the Outer Worlds

Icon-urile progressive black metal din Norvegia, Enslaved eu revenit cu un nou EP intitulat Caravans to the Outer World, după ce anul trecu au lansat cel de-al 15-lea album, Utgard. De asemenea trupa a lansat și un clip pentru melodia care dă și numele EP-ului.

Fiind unii dintre cei mai consistenți inovatori ai stilului black metal, o nouă lansare de la Enslaved vine ca întotdeauna cu o tentă de mister iar fanii sunt dornici să audă în ce direcție a decis trupa să se îndrepte.

Comandă bilete la Concert Vita de Vie – Acustic Live at Hard Rock Cafe 

În ultimii ani, formația a fost dornică să încorporeze unele influențe de muzică electronică iar acestea sunt prezente și pe aceste noi înregistrări, dar se împletesc cu riff-uri care duc spre thrash, black metal sau ritmuri hip. Există și ceva clean vocal peste ritmurile explozive sau secțiuni mai calme, minimaliste care cresc în intensitate, făcând pisele mai dinamice.

Ascultă piesa „Caravans to the Outer Worlds” mai jos.

TRENDING – Iron Maiden anunță lansarea celui de-al 17-lea album si devăluie un nou Eddie

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic