TIMPURI NOI – Fanii URLĂ tare Live în Quantic

Comandă Bilete

Quantic , București
Intrarea Grozavestimiercuri,

25 august, ora 19:00

Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru EXTERIOR.
Timpuri Noi se întoarce în Grădina de Vară Quantic cu piese vechi și noi, dar cu aceeași energie cu care v-au obișnuit! Așa că haideti să *Fanii Urlă Tare*. Un concert de neratat!

În concluzie: A SE nota în calendar, a SE cumpăra bilete, a SE veni la concert!
P.S. Vă pupă Dan!

(*) Accesul este permis pentru:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE)
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.

TRENDING – Snot: tragica poveste a unei trupe care ar fi putut deveni imensă

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic