Trupa E.M.I.L. a lansat single-ul "Mai stai"

Trupa E.M.I.L. a lansat single-ul “Mai stai”

Bucureștenii de la E.M.I.L. au lansat single-ul “Mai stai”. Artiștii au postat clipul pe rețelele de socializare însoțit de următorul mesaj:

elefant.ro

Pentru fiecare Împreună rezistăm sau Strig am avut și un 2006.Pentru fiecare Copacii înfloriti sau Doi am avut și un Dub Shot.Pentru fiecare Cosmos sau Octombrie avem și Mai Stai.”Mai Stai” este noul nostru single.Lyric Video mai jos.Share and spread the love!

TRENDING – Dave Mustaine prezintă pentru prima oara “misteriosul basist” Megadeth

“E.M.I.L. – living the good life provided by punk”Infiintata in anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive si mai cunoscute trupe de punk-rock din Romania. Formatia a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din tara: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg live (Costinesti), TopT (Buzau) si altele. In 2007, E.M.I.L. au concertat in deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. In 2009 si 2010 au desfasurat 2 turnee nationale care au culminat cu lansarea unui DVD: “10 Ani De Abuzuri, Excese si Imoralitati”. A urmat o perioada de 5 ani de concerte in tara si in doua orase din afara tarii: Berlin (2014) si Londra (2015).Trupa are la activ 4 albume, ultimul fiind lansat pe 6 iunie 2015 si se intituleaza I M E N S.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Un gând despre “Trupa E.M.I.L. a lansat single-ul “Mai stai”

Lasă un răspuns