Folk @ Q

Folk @ Q

Comandă bilete

Quantic , București
Intrarea Grozavesti

9-11 august

Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru EXTERIOR.

Ziua I -> 9 august – Acces public -> 18:00
Tatiana și Marius Ojog
Walter Ghicolescu
Forțele de Muncă
Radu Gheorghe

Ziua II -> 10 august – Acces public -> 18:00
Adriran Ivanițchi
Maria Gheorghiu și Radu Grațianu
Dinu Olărasu
OCRU

Ziua III -> 11 august – Acces public -> 18:00
Marius Bațu
Eugen Avram
Mircea Vintilă
Doru Stănculescu


(*) Accesul este permis pentru:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE)
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns