Piesa "Nothing Else Matters" de la Metallica a atins un miliard de vizualizări pe YouTube

Piesa “Nothing Else Matters” de la Metallica a atins un miliard de vizualizări pe YouTube

Felicitări Metallica, pentru faptul că a atins un miliard de vizualizări pe YouTube pentru viceoclipul piesei “Nothing Alese Matters” de pe albumul “Black Album“.

Aceasta este una dintre numeroasele realizări din cariera de aproape patru decenii a giganților metal, care au câștigat opt premii Grammy și au vândut 125 de milioane de albume în toată lumea, fără a menționa defalcarea statistică care îl consideră Metallica drept cel mai mare turneu din lume.

Presonus Eris E4.5
Presonus Eris E4.5

Videoclipul piesei “Nothing Else Matters” a fost încărcat pe YouTube în octombrie 2009 și a atins dublul numărului de vizionări față de “Enter Sandman“, pe care trupa l-a încărcat în martie 2012.

Cu toate acestea, în ultimele 13 luni, o serie de clipuri rock și metal au depășit râvnita cifră de un miliard de vizualizări. “In The End” de la Linkin Park a făcut acest lucru la începutul lunii iulie a anului trecut, “Chop Suey” de la System of a Down a mai făcut același lucru în luna noiembrie a anului trecut iar peste o lună „It’s My Life” de la Bon Jovi.

În ceea ce privește numerele Spotify, Metallica mai are drum lung de parcurs, “Enter Sandman” fiind cel mai aproape de a atinge un miliard, stând la puțin peste 701.000 de redări de la momentul publicării.

Momentul realizării “Nothing Else Matters” este ideal, deoarece Metallica urmează să lanseze o reeditare monstruasă a albumului “Black Album” din 1991, pe 10 septembrie.

Reeditarea de 30 de ani, include o versiune remasterizată a albumului și o mulțime de versiuni alternative și mixuri. De asemenea box set-ul include un album cover cu 53 de invitați intitulat The Metallica Blacklist.

TRENDING – Snot: tragica poveste a unei trupe care ar fi putut deveni imensă

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns