Papa Roach colaborează cu DJ-ii Vize pentru noua piesă "Core (That's Who We Are)"

Trupa Papa Roach a lansat piesa „Swerve” feat. Frontmanul FEVER 333 și rapperul Sueco

Trupa Papa Roach a lansat un nou single numit „Swerve„. Piesa care este o colaborare cu Jason Aalon Butler, frontmanul FEVER 333 și rapperul din Los angeles, Sueco, este extrasă de pe viitorul album, cu numărul unsprezece al trupei. Acesta va fi lansat anul viitor prin intermediul casei de discuri a trupei, New Noize Records, Inc licențiată exclusiv pentru ADA.

În luna mai, liderul Papa Roach, Jacoby Shaddix, a vorbit cu postul de radio FM99 WNOR despre decizia trupei de a lansa următorul LP prin propriul label. Întrebat cum a avut loc această mișcare, Jacoby a spus: „În perioada în care eram cu DreamWorks Records – asta imediat după ce am lansat albumul Infest – am făcut un pact cu cei de la Alien Ant Farm.

Comandă Bilete la EC_SPECIAL 2021

A fost ceva de genul: Oricare dintre noi este semnat, să încercăm să obținem un imprint, care este o filială a casei de discuri, unde puteam lansa muzică. Și ne-am respectat promisiune, am avut o casă de discuri numita New Noise Records. Asta a fost în 2001. Fast forward, după mulți ani și câteva case de discuri am luat decizia să devenim independenți. Am avut întânliri cu Warner/ADA și ne-am făcut propria casa de discuri. Așadar ne folosim de cunoștiințele dobândite de-a lungul anilor pentru a lua frâiele și a merge singuri înainte. Este foarte interesant și în același timp înfricoșător, pentru că nu știi ce se poate întâmpla. Dar ghici ce, simt că nu putem da greși.

TRENDING – Documentarul HBO Woodstock ’99: Vezi trailerul exploziv

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns