Phil Anselmo dezvăluie riff-ul teribil scris de Dimebag Darrell în Pantera

Phil Anselmo dezvăluie riff-ul teribil scris de Dimebag Darrell în Pantera

Frontmanul Pantera, Phil Anselmo a purtat o conversație recentă cu Revolver pentru a vorbi despre mai multe lucruri, de la melodiile sale preferate de la Pantera și cele cinci LP-uri clasice până la cel mai “teribil” riff scris de legendarul chitarsit Dimebag Darrell.

Dimebag s-a nascut în Ennis, Texas și a fost chitarist și co-fondator al trupelor Pandera și Damageplan alături de fratele său Vinnie Paul. Acesta a început să cânte la chitară la vârsta de 12 ani și a lansat albumul de debut împreună cu Pantera patru ani mai târziu când avea doar 16 ani.

ESP LTD Viper 256 STBC
ESP LTD Viper 256 STBC – 2 23000 Lei 

În timpul carierei sale de 26 de ani, regretatul chitarist a lansat nouă albume de studio cu Pantera și de asemenea o înregistrare self-titled cu Rebel Meets Rebel. Din păcate acesta a murit la varsta de 38 de ani, după ce un fan a sărit pe scenă și l-a împușcat de mai multe ori.

Într-un interviu recent cu Revolver, frontman-ul Pantera, Phil Anselmo a fost rugat să împărtășească povestea „By Demons Be Driven” care a fost una dintre cele mai faimoase piese Pantera de pe ‘Vulgar Display of Power’ lansat in 1992. Phil a recunoscut că era o melodie cu adevarat absurdă și Dimebag nu a fost sigur până în ultimul moment dacă va păstra titlul.

Imediat după ce a împărtășit povestea originală a piesei, frontman-ul Pantera și-a amintit că riff-ul din ‘Slaughtered’ scris de Dimebag Darrell este absolut teribil și și-a dezvăluit gândurile despre înregistrare.

TRENDING – Trailerul pentru noul film “Jackass Forever”este absolut demețial

Vezi interviul mai jos.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns