Trupa Front a lansat videoclipul pentru piesa Strâns

Trupa Front a lansat videoclipul pentru piesa Strâns

Clujenii de la Front au lansat single-ul Strâns. Artiștii au postat clipul pe rețelele de socializare împreună cu următorul mesaj:

iabilet.ro

În 2009, la Cluj-Napoca, trupa Front și-a început drumul cu o componență ce includea membri ale unor trupe cunoscute din zonă și-am reușit, repede, să lăsăm o impresie bună pe scena locală, în special prin aparițiile în deschiderea unor nume consacrate din undergroundul muzical românesc.

TRENDING – METALLICA: Ascultă coverul Volbeat după piesa „Don’t Tread on Me” și vezi un clip alternativ pentru „Enter Sandman”

În 2019 a ieșit Arme Albe cu un videoclip tulburător ce surprinde bucăți din realitatea noastră, dominată de șpagă, corupție, minciună, violență și neimplicare. E prima piesă ce-o scoatem cu David Lapșanschi la chitară și totodată ultima cu Julia Kocis, care s-a îndreptat spre noi provocări muzicale.În 2020, după un efort amplificat considerabil de lipsa de contact, am reușit să scoatem clipul “Nu alegi”, filmat în ianuarie 2020 și montat pe parcursul a 6 luni de către David Andor Kiss, tobosarul nostru.Țineți strâns pentru următoarele materiale!

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns