Trupa Slipknot a emis un comunicat despre moartea lui Joey Jordison și un clip tribut

Trupa Slipknot deplânge pierderea unuia dintre membrii fondatori ai trupei, fostul baterist Joey Jordison. Familia lui Jordison a lansat o declarație pe 27 iulie prin care declarau că muzicianul a decedat în somn la vârsta de 46 de ani.

Trupa a emis acum o declarație și a lansat și un videoclip tribut adus iconului metal.

Yamaha F-310 NT
Yamaha F-310 NT

„Inimile noastrea se îndreaptă către familia și persoanele dragi lui Joey în aceste momente extraordinar de grele.” a declarat Slipnot vineri, 30 iulie. „Arta, talentul și spiritul lui Joey Jordison nu au putut fi reținute în loc de nimic. Impactul lui Joey asupra trupei Slipknot, asupra vieților noastre și asupra muzicii pe care am iubit-o este incalculabil. Fara el nu am fi existat ca trupă. Ne jelim pierderea prietenului nostru împreună cu familia Slipnkot. Te iubim Joey.”

Jordison a fost membru Slipknot de la inființarea trupei în anul 1995 pana în 2013. Dintre cei nouă membri el era cel cu „Numarul 1”

„Am realizat multe în viață!” a spus Jordison despre foștii colegi din trupa Slipknot la premiile Metal Hammer Golden Gods 2016. „Nu le doresc alceva decât noroc și cele mai bune lururi în viață. Ceea ce am creat în subsolurile din Des Moines, Iowa, este de neegalat. Îi iubesc foarte mult pe oamenii ăia.„

TRENDING – METALLICA: Ascultă coverul Volbeat după piesa „Don’t Tread on Me” și vezi un clip alternativ pentru „Enter Sandman”

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic