Jerry Cantrell a lansat videoclipul pentru piesa Atone feat. Duff McKagan și Greg Puciato

Jerry Cantrell a lansat videoclipul pentru piesa Atone feat. Duff McKagan și Greg Puciato

Vocalistul și chitaristul Alice in Chains, Jerry Cantrell a lansat o nouă piesă solo intitulată “Atone”, care îi are ca invitați pe Duff McKagan de la Guns’n Roses, fostul lider Dillinger Escape Plan, Greg Puciato și bateristul Gil Sharone. De asemenea, artistul și-a anunțat și noul album care se va numi “Brighten” și care va fi lansat în toamnă.

iabilet.ro

Ritmul occidental și galopant de pe piesa “Atone” poate suna foarte diferit de ceea ce a lansat Cantrell până acum, dar odată ce ajungi la refren, chitara și partea vocală îți va aminti destul de mult de Alice in Chains.

Cantrell a lansat primul album solo, numit Boggy Depot în anul 1998, în timp ce Alice in Chains se afla într-o pauză, iar apoi Degradation Trip Volumes 1 și 2 cativa ani mai târziu, în 2002 care a servit drept omagiu regretatului vocalist Alice in Chains, Layne Staley.

RENDING – Documentarul HBO Woodstock ’99: Vezi trailerul exploziv

Vezi mai jos clipul pentru piesa “Atone

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.