Trupa Jinjer a lansat videoclipul pentru piesa "Mediator"

Trupa Jinjer a lansat videoclipul pentru piesa „Mediator”

Trupa de modern prog-metal, Jinjer, tohmai a lansat un videoclip pentru piesa „Mediator„, al doilea single de pe viitorul album intitulat Wallflowers.

Era de așteptat o ofertp extrem de ambițioasă și dinamică de la Jinjer și chiar și așa, cvartetul ucrainean reușeste constant să țină ascultătorii în priză, niciodată fiind siguri de modul în care muzica lor va lua direcție de la pasaj la pasaj.

Procesor pentru chitara electrica Boss GT-1000
Boss GT-1000

Pe „Mediator,”, Jinjer aduce intensitatea din start, cu o furie incredibilp, blast beat-uri și riff-uri repetitive.

Odată cu trecerea anilor, ne dăm seama adesea că lumea din jurul nostru este departe de ce ne așteptam să fie.” declară trupa Jinjer.

„Prin ochii unui copil totul ar părea mult mai colorat, mai bun și mai optimist nu-i așa? Când a luat-o totul razna? Când a devenit totul atât de gri? Este de fapt vina oamenilor? Sau este vorba doar despre urmărirea obiectivelor greșite…cariere, ambiții și realizări greșite, mai degrabă decăt îmbrățișarea unui adevăr important…reformularea lui John Lennon, dacă cineva urmărește altceva decât fericire, atunci nu ințeleg deloc viața.” a adăugat trupa.

TRENDING – Documentarul HBO Woodstock ’99: Vezi trailerul exploziv

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

3 gânduri despre “Trupa Jinjer a lansat videoclipul pentru piesa „Mediator”

Lasă un răspuns