Legenda ZZ TOP, Dusty Hill a murti la vârsta de 72 de ani

Icon-ul ZZ TOP, Dusty Hill a murit la vârsta de 72 de ani. Potrivit colegilor de trupă Billy Gibbons și Frank Beard, Hill a decedat în casa sa din Houston, Texas.

Comandă Bilete la The Motans Live at Hard Rock Cafe

Suntem întristați de vestea pe care am primit-o astăzi!. Compadre-ul nostru, Dusty Hill a murit în somn acasă în Hustot TX.” au declarat membrii trupei ZZ TOP. „”Nouă, împreună cu legiuni de fani ZZ TOP din întreaga lume, ne va fi dor de prezența ta, de bunătatea ta și de devotamentul de care ai dat dovadă față de – TOP! Vom fi pentru totdeauna conectați de acel – Blues Shuffle in C. Ți-ar fi dor de asta prietene.”

Săptămâna trecută, Dusty Hill a fost nevoit să renunțe la turneu din cauza unor probleme la șold. Nu se știe deca acest lucru a contribuit în vreun fel la cauza morții lui Hill.

Hill s-a născut pe 19 mai 1949 în Dallas, Texas și a cântat la violoncel în liceu, înainte de a intra în mai multe trupe și într-un final desigur în ZZ TOP.

După ce s-a mutat din Dallas la Huston, Hill s-a alăturat fostului său coleg de trupă Frank Beard în ZZ TOP, alături de Billy Gibbons. Trupa a semnat un contract de înregistrare în 1970 și și-a lansat debutul, primul album ZZ TOP, un an mai târziu.

TRENDING – Snot: tragica poveste a unei trupe care ar fi putut deveni imensă

În următorii 50 de ani, puternicul trio a rămas intact și a lansat în total 15 albume. Dintre aceștia, patru au fost premiate cu discul de aur, două cu platină, un altul cu platină de cinci ori și Eliminator din 1983 a primit diamant cu peste 10 milioane de exemplare vândute.

Drum lin printre stele Dusty Hill!

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic