METALLICA: Ascultă coverul Volbeat după piesa „Don't Tread on Me” și vezi un clip alternativ pentru "Enter Sandman"

METALLICA: Ascultă coverul Volbeat după piesa „Don’t Tread on Me” și vezi un clip alternativ pentru „Enter Sandman”

În cazul în care ai trăit într-o peștera până acum, Metallica sărbătorește 30 de ani de la lansarea epicului album „Black Album„. În această perioadă trupa a lansat mai multe materiale din ediția deluxe box set a viitoarei reeditari cu coveruri The Metallica Blacklist.

Pe 27 iaulie felul principal la masă a fost coverul celor de la Volbeat după piesa „Don’t Tread on Me” dar Metallica a oferit și ceva piese demo cât și o varianta alternativa a clipului „Enter Sandman.”

Presonus AudioBox USB 96 Studio Ultimate - 25th Anniversary
Presonus AudioBox USB 96 Studio Ultimate – 25th Anniversary

În plus față de varianta celor de la Volbeat, Metallica a scos din vastul set box de demo-uri varianta din pre-producție a piesei „Don’t Tread on Me” care a fost înregistrată live la Bayview Studios din Richmond, California, pe 4 octombrie, 1990. Este o versiune intrumentală și calitatea înregistrării este evident raw în comparație cu cea pe care o cunoștem și o iubim cu toții dar sună totuși destul de mișto.

În cele din urmă, au evidențiat și o bucată din secțiunea DVD cu șase discuri, împîrășind o versiune a „Psycho Band Pass” pentru clipul „Enter Sandman”. Are același efect ciudat, strobey ca și versiunea oficială, dar nu există imiagini cu copilul care are coșmaruri – doar fețele contorsionate ale trupei.

TRENDING – Korn anunță înlocuitorul lui Fieldy pentru turneul verii 2021

Ascultă coverul Volbeat și celelalte versiuni mai jos.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com