IRIS Nelu Dumitrescu LIVE la Quantic

Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru EXTERIOR.

🔻IRIS Nelu Dumitrescu LIVE la Quantic🔺
📅 Joi, 29 iulie/ acces public 19:00

🎫Bilete:
– 45 lei – acces general – presale – până pe 28.07.2021 inclusiv -> https://bit.ly/3A8La0w
– 65 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 29.07.2021 la intrare

Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru EXTERIOR.

Casti Audio In Ear Skullcandy Indy Evo, True Wireless, Bluetooth, Microfon, Autonomie 6 ore, Deep Red
Casti Audio In Ear Skullcandy Indy Evo, True Wireless

(*) Accesul este permis pentru:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,

– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,

– persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE)

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.

IRIS este cel mai iubit grup de muzică rock, din România, o legendă vie a muzicii. În cei 46 de ani de carieră muzicală, Nelu Dumitrescu (membru fondator) și-a păstrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi și noi fani. Pe 29 iulie vin să cucerească și scena Quantic.

TRENDING – Trupa Guilty a lansat videoclipul pentru piesa „PERSONAL”

If you want to support the Contemporary-Establishment project, leave us a coffee HERE or order Audio Books and Headphones from the Online Store HERE.

For collaborations in the fields of photographysocial media and graphic design visit Alternative Digital Media, and we have to establish the first steps.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic